Nie jesteś zalogowany.
Prosiłbym o przetłumaczenie tego oto anime Shining Hearts: Shiawase no Pan
A zapytałeś się grupy, która to tłumaczyła, czy porzucili projekt? Pewnie nie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-19 21:58:39)
No jak 4 odcinki już nie tłumaczone to nie wiem czy dalej to robią, ale jak trzeba to się spytam.
A czytałeś w ogóle regulamin wątku? Jak byk tam stoi:
2) w przypadku serii "napoczętych" prośbę o tłumaczenie kolejnych epków można umieścić dopiero wtedy, gdy od czasu udostępnienia ostatniego tłumaczenia minęły co najmniej dwa miesiące (60 dni);
3) przed napisaniem posta w przypadku "napoczętej" serii należy zapytać na PM autora ostatnich tłumaczeń, jaki jest status tłumaczenia; przydatne informacje o osobach tłumaczących znajdują się w wątku co kto tłumaczy
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wysłałem wiadomość do tłumacza tego anime ale czekam jeszcze na odpowiedź, a jak mi nie odpowie to mam czekać jeszcze miesiąc na to aby ktoś inny mógł się wziąć za tłumaczenie?
jak mi nie odpowie to mam czekać jeszcze miesiąc na to aby ktoś inny mógł się wziąć za tłumaczenie?
Nie. Za tłumaczenie może się wziąć każdy i kiedykolwiek. Miesiąc będziesz musiał czekać, żeby napisać posta w tym temacie
Ja tam się tłumaczowi nie dziwię. Tego shitu nie da się oglądać.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Ok, tłumacz napisał, że ciągle się tym zajmuje ze swoją grupą więc na razie zostaje mi cierpliwie czekać. Dzięki za uwagę.
@Firenze, zadowolony? Wyszły napisy do kolejnych 2 odcinków. Bycie niecierpliwym nic dobrego nie przynosi :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-20 11:04:08)
Może gdyby do nich nie napisał, to by nie wyszły.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ah nareszcie obejrzę te anime po miesiącu przerwy
Ah nareszcie obejrzę te anime po miesiącu przerwy
Ucz się angielskiego, to nie będziesz zmuszony przeżywać takich "katuszy".
Umiem angielski i właściwie wszystko rozumiem, ale musiał bym się skupiać bardziej na napisach, a mi się nie chce
A byłby ktoś zainteresowany: Gauche the Cellist ?
Może coś skrobnę w wolnym czasie (najwcześniej pod koniec czerwca).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
A może tak Hayate the Combat Butler! Heaven is a Place on Earth jakby ktoś miał chwilkę
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Wczoraj mając chwilę wolną w pracy przeczytałem na Tanuki recenzję Wasurenagumo. Postanowiliśmy zrobić tłumaczenie do tego anime.
Zapraszamy do oglądania.
Tak chciałbym aby ktoś zajął się Shinkon Gattai Godannar na stronie sa napsiy tylko do 1 odcinka i zostały wstawione ponad 6 lat temu.