Nie jesteś zalogowany.
Problem naprawiony. Nowe linki do tych 4 epów są na naszej stronie i f.pl.
Jeśli ktoś jeszcze będzie miał podobny problem, niech zgłasza, póki mam możliwość uploadu (do pierwszego tygodnia maja ).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jeśli chcesz, to wrzuć paczkę na ASNI z odpowiednią adnotacją. A z tego hardka robić nie będziemy, chyba nie ma nikogo w grupie, kto uważa, że warto
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Pytanko mam.
Czy pracę nad Golgo Sātīn już się rozpoczęły?
W sensie której odsłonie? Powiem tak - wszystko jest w toku, wkrótce pojawią się pierwsze napisy.
Zainteresowani ASSami do Bokura ga Ita DVD? Jakieś type do openingów oraz endingów i wydanie picuś glancuś.
Wcześniej już to pisałem
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 34#p366434
Będziecie tłumaczyć Moyashimon Returns?
PS. Hell yeah ! THX
Ostatnio edytowany przez fanthomas (2012-07-19 16:11:09)
Tak, prace trwają, napisy najpewniej pojawią się w przyszłym tygodniu
Nine, ten
Never sleep... again
Tak, prace trwają, napisy najpewniej pojawią się w przyszłym tygodniu
Przynajmniej podajcie jakiś termin, ale jak nie macie pewności, że w ciągu jakiegoś tygodnia, to chociaż miesiąc
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-08-01 20:26:59)
Jak ma być dobrze, to warto poczekać
Sub do 1. epa jest w korekcie u Tandemu, ale Tandem męczy praca na rusztowaniu, więc potem sił brakuje. Postaramy się w tym tygodniu zrobić.
marek, następnym razem będziemy pisać "będą kiedy będą", lepiej?
Sub do 1. epa jest w korekcie u Tandemu, ale Tandem męczy praca na rusztowaniu, więc potem sił brakuje. Postaramy się w tym tygodniu zrobić.
To przynajmniej jest konkretny termin.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Przynajmniej się nie zawiodę.
Hejka kiedy wydacie napoisy do Moyashimon Returns bo to juz 5 ep wychodzi a tu cisza Pozdro
@BatonMars, ekhm... A o czym pisaliśmy tuż nad twoim postem?
"When it`s done."
No ja wiem co pisaliście. Tylko grzecznie się pytam czy jest może jakiś przyblżony termin wydania pierwszych napisów Bo juz sie doczekać nie mogę. Pozdrawiam
To czytaj ze zrozumieniem. Pozdro.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-08-04 05:40:17)
Chciałem zapytać czy w HardSubie, który przygotowujecie będzie przetłumaczony OP z tego anime? (Moyashimo Returns )
Jeśli nie to pytanie 2 czy chcecie skorzystać z mojego tłumaczenia ( Niestety beż żadnego Kara )
Ostatnio edytowany przez Runaway (2012-08-12 17:07:24)
Eee, jakieś tam plany mam na hardka Moyashimona, ale są dalekosiężne... Na razie będzie to tylko skrypt ASS. Bursz zrobił fajne tłumaczenie piosenek, więc podziękujemy za ofertę.
PS. W środę zrobimy korektę