Nie jesteś zalogowany.
coellus napisał:Nie wiem, jaki tam miała wiek, na ansi podała bodajże wiek 28 lat, więc trudno mówić o jakimś wieku gimbazjalnym. Chyba że coś mnie ominęło.
Gimbaza to nie wiek, tylko stan umysłu.
Jedno nie wyklucza drugiego, może kiblowała 15 razy? Poza tym, skoro ma konto na ansi, to wygląda na to, że jest taką samą użytkowniczką ansi jak dena i innych śmiertelnych wrogów naszej świątyni napisów!
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
że jest taką samą użytkowniczką ansi
*była.
Nie musisz dziękować.
Ty dulowaty userze!
ofca_ciemnosci napisał:że jest taką samą użytkowniczką ansi
*była.
Nie musisz dziękować.
Jesteś niemiła.
Nie oglądam onlajn!
coellus napisał:ofca_ciemnosci napisał:że jest taką samą użytkowniczką ansi
*była.
Nie musisz dziękować.Jesteś niemiła.
A ty odkrywczy.
Ty dulowaty userze!
tornadoretkinia napisał:coellus napisał:Nie wiem, jaki tam miała wiek, na ansi podała bodajże wiek 28 lat, więc trudno mówić o jakimś wieku gimbazjalnym. Chyba że coś mnie ominęło.
Gimbaza to nie wiek, tylko stan umysłu.
Jedno nie wyklucza drugiego, może kiblowała 15 razy? Poza tym, skoro ma konto na ansi, to wygląda na to, że jest taką samą użytkowniczką ansi jak
dena i innych śmiertelnych wrogów naszej świątyni napisów!
Naszej? Nie przypominam sobie, żebyś został zaakceptowany przez wielką radę trolli i pokemonów.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-10-16 14:27:07)
Swoje rady możesz sobie wsadzić w buty, a nawet i dużo głębiej. Nikt Cię tu nie lubi, nikt Cię tu nie chce, więc bądź łaskaw iść sobie do innej piaskownicy. Na pewno wszyscy się ucieszą.
oj weź już nie kłam, przecież wiadomo, że sporo osób mnie tu lubi i/lub zaczyna tęsknić gdy mnie nie ma zbyt długo np. Coellus (1 2 3) . Jak bym sobie poszedł, to kto by zabawiał gawiedzi? Poza tym jak by cię mało odchodziły moje rady, to byś specjalnie nie pisał dla mnie całego tego wywodu, tylko byś je (rady) olał. Tak więc nie bądź takim tsundere - więcej szczerości ze swoimi uczuciami w stosunku do mnie
.
Jedno nie wyklucza drugiego, może kiblowała 15 razy?
Nie możliwe! Jeśli kiblował/a parę razy i nie widać aby miało być lepiej, to szkoła się z nim/ą żegna w 18-ste urodziny (sam miałem taką osobę w klasie która to w dniu 18-ski została wezwana na dywanik i dyrektor oświadczył jej "Przykro mi że nie udało się panu skończyć szkoły, tak więc w dniu dzisiejszym szkoła kończy z panem").
ofca_ciemnosci napisał:że jest taką samą użytkowniczką ansi
*była.
Nie musisz dziękować.
Jest nadal - tylko ma status zbanowany -> jak byś załatwiła jej kasację konta i wszystkich postów, wtedy byś mogła określić, że "była".
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-10-16 15:10:35)
coellus napisał:ofca_ciemnosci napisał:że jest taką samą użytkowniczką ansi
*była.
Nie musisz dziękować.Jest nadal - tylko ma status zbanowany -> jak byś załatwiła jej kasację konta i wszystkich postów, wtedy byś mogła określić, że "była".
Łosiu, była, bo już nic więcej nie napisze.
Ty dulowaty userze!
@coellus i jak zwykle musisz od razu ubliżać - poza tym skąd ta pewność, że więcej nie napisze? Może zrobić takie coś jak kenshiro (dobrze chyba napisałem nick -> ten co szukał dziewczyny) i błagać Kane o darowanie bana (zawsze jest na takie coś szansa - wystarczy że odczeka odpowiednio długo aż wszyscy zapomną [bądź przynajmniej większość] o co chodziło). Bądź też założyć multikonto (wtedy również będzie pisać - tylko pod innym nickiem i będzie nadal użytkowniczką ansi).
Edit w dół.
A po kiego coś takiego robić (może mówisz z swojego doświadczenia)? Do czegoś chyba służy opcja szukaj (z wybraniem "pokazuj posty") - jak się pamięta mniej więcej o co w danym poście chodziło to bardzo szybko to idzie.
A to podobno użytkownicy/oglądacze online są mało rozgarnięci i nie wiedzą do czego służy opcja szukaj...
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-10-16 15:27:49)
O matko, on sobie zapisuje w notatniczku posty, w których ktoś o nim pisze. ~chore
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
@coellus i jak zwykle musisz od razu ubliżać - poza tym skąd ta pewność, że więcej nie napisze? Może zrobić takie coś jak kenshiro (dobrze chyba napisałem nick -> ten co szukał dziewczyny) i błagać Kane o darowanie bana (zawsze jest na takie coś szansa - wystarczy że odczeka odpowiednio długo aż wszyscy zapomną [bądź przynajmniej większość] o co chodziło). Bądź też założyć multikonto (wtedy również będzie pisać - tylko pod innym nickiem i będzie nadal użytkowniczką ansi).
Nie, nie ten, źle kojarzysz. Od dziewczyny nadal ma bana i nic nie zapowiada, że to się zmieni. A za multikonto też jest ban wiekuisty, więc nie, była.
Ty dulowaty userze!
Nie, nie ten, źle kojarzysz. Od dziewczyny nadal ma bana i nic nie zapowiada, że to się zmieni. A za multikonto też jest ban wiekuisty, więc nie, była.
owszem przepraszam za pomyłkę to był "zmora150" - o którego mi chodziło, wrócił z banicji po czym dostał ponownie bana za masową edycję swoich postów (Quithe proponował na 3 miesiące ale on zażądał na stałe).
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-10-16 15:44:54)
Nawet nie wiem o co paskudowi chodzi (i nawet nie chcę), lecz:
Poza tym jak by cię mało odchodziły moje rady, to byś specjalnie nie pisał dla mnie całego tego wywodu, tylko byś je (rady) olał.
No i jak tu się z nim nie zgodzić. Sami go karmicie i tworzycie większy offtop, dziewczyny i chłopaki. Ba, nawet jeszcze wam to oficjalnie uświadomił.
Wracając do tematu...
Chciałem znaleźć szukając od końca na siudene, ile to już czasu szuka się tych "tumaczów", a znalazłem lepszą perełkę.
http://www.anime-shinden.info/odcinki-o … amici.html
W tym temacie było niby o tym mówione, że przecie grube miliony były, ba, są zbierane na nowy kod strony! A tutaj się dowiaduję, że od 3 lat mają na starcie 3 osoby, no i jeszcze szukali ludzi, co będą robić za free, bo jakoś nie widzę wzmianki o zapłacie.
Ostatnio edytowany przez kishida (2013-10-16 17:40:47)
przecie grube miliony były, ba, są zbierane na nowy kod strony!
Liczysz w jenach czy w starych złotych? Bo NBP zdenominował złotego już dawno, kilkanaście lat temu
Z pozoru taki skromny z Ciebie chłopak, a w rzeczywistości to prawdziwy mistrz dedukcji. Sporo informacji potrafisz wyciągnąć z tak ubogiego w treść, pisanego chyba na kolanie, tekstu
Nie oglądam onlajn!
ofca_ciemnosci, a widzisz, nie doceniłem super funkcjonalności strony, która trzepie sporą kasę, a linki do artykułów, newsów są zrypane.
Nie pozostaje nic innego niż wejście na odpowiednią stronę.
http://www.anime-shinden.info/page/79/
Źródło: anime-odcinki
Anime: White Album 2
Odcinek: 1
Zdanie: You're the only one who can get us out of this mess.
Przetłumaczone na:
Ostatnio edytowany przez Vladimir1 (2013-10-23 09:40:30)
Przyznam, że chodziarz bardzo mnie rozbawił
Ona grozi, że przestanie oglądać anime w necie! To straszne!
A idź w... i krzyżyk na drogę.
Dzieci siundena atakują!