Nie jesteś zalogowany.
Kaera18 napisał:Czy ktoś ma zamiar tłumaczyć na bieżąco Robot Girls Z? A jeśli tak, to kto?
Tak, ale kto, to nie mogę powiedzieć.
Napisy będą ogólnodostępne? Czy może trzeba czekać na informację do kogo należy zgłosić się po dostęp do nich?
Zapytam jeszcze o dwie serie.
1. Inari, Konkon, Koi Iroha.
2. Super Sonico The Animation
Czy ktoś ma zamiar tłumaczyć na bieżąco jedną, bądź też obie z powyższych serii? Jeśli tak, to kto i w jakiej formie zamierza wydać napisy?
Witam. Jako iż nigdzie nie widziałem to zapytam. Czy będzie ktoś tłumaczył Mikakunin de Shinkoukei?
Witam. Jako iż nigdzie nie widziałem to zapytam. Czy będzie ktoś tłumaczył Mikakunin de Shinkoukei?
Jeśli już było pytanie o to anime to przepraszam, więc czy ktoś ma zamiar tłumaczyć 2 sezon Maken-ki?
Jeśli już było pytanie o to anime to przepraszam, więc czy ktoś ma zamiar tłumaczyć 2 sezon Maken-ki?
Tak.
Zapytam jeszcze o dwie serie.
1. Inari, Konkon, Koi Iroha.
2. Super Sonico The AnimationCzy ktoś ma zamiar tłumaczyć na bieżąco jedną, bądź też obie z powyższych serii? Jeśli tak, to kto i w jakiej formie zamierza wydać napisy?
Co do Inari, Konkon, Koi Iroha nie mam pewności, lecz Super Sonico The Animation raczej nikt się nie podejmie no, chyba że znajdzie się jakiś masochista .
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Co do Inari, Konkon, Koi Iroha nie mam pewności, lecz Super Sonico The Animation raczej nikt się nie podejmie no, chyba że znajdzie się jakiś masochista .
To jak K-ON z cyckami, więc o brak zainteresowania raczej nie będzie trzeba się martwić. xD
Merrym ostatnio widzę dziwny trend w naszej małej społeczności anime, mianowicie cycki tracą na popularności.
Ja nikogo nie oceniam, choć może to i zdrowy objaw, niemniej jednak owe anime pozostanie chyba jednak bez tłumaczenia(w najbliższym czasie).
To jak K-ON z cyckami, więc o brak zainteresowania raczej nie będzie trzeba się martwić. xD
Lecz jak widać jest różnica między zainteresowaniem oglądaczy, a zainteresowaniem tłumaczy.
Cóż, nie śpieszno mi do tej serii, lecz jak ktoś się za to weźmie, to spróbuję.
Ma ktoś zamiar kontynuować tłumaczenie Kill la Kill?
Tak.
Ty dulowaty userze!
Ma ktoś zamiar kontynuować tłumaczenie Kill la Kill?
Jeśli już tak rwiesz się do oglądania, to na tych wielce hejtowanych onlajnach, masz już przetłumaczone nowe odcinki.
Stronka na "W".
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
TheBreaker napisał:Ma ktoś zamiar kontynuować tłumaczenie Kill la Kill?
Jeśli już tak rwiesz się do oglądania, to na tych wielce hejtowanych onlajnach, masz już przetłumaczone nowe odcinki.
Stronka na "W".
Gardzę oglądanie Online, wolę ściągnąć ^^ dlatego tudzież potrzebne są mi napisy
TheBreaker napisał:Ma ktoś zamiar kontynuować tłumaczenie Kill la Kill?
Stronka na "W".
Na cholerę robisz z tego tajemnicę? Ogarnij się.
Wbijam.pl
Najnowsze odcinki sami tłumaczą. Może jak napiszesz do tłumacza, to udostępni napisy. :p
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-02 16:02:19)
Kamiyan3991 napisał:TheBreaker napisał:Ma ktoś zamiar kontynuować tłumaczenie Kill la Kill?
Stronka na "W".Gardzę oglądanie Online, wolę ściągnąć ^^ dlatego tudzież potrzebne są mi napisy
W takim razie spróbuj napisać do tłumacza, może Ci je udostępni.
Na cholerę robisz z tego tajemnicę? Ogarnij się
Chcę być tajemniczy, to ponoć dodaje atrakcyjności (skoro tak jest w serialach, to w życiu też musi tak być).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan3991 napisał:TheBreaker napisał:Ma ktoś zamiar kontynuować tłumaczenie Kill la Kill?
Stronka na "W".Na cholerę robisz z tego tajemnicę? Ogarnij się.
Wbijam.pl
Najnowsze odcinki sami tłumaczą. Może jak napiszesz do tłumacza, to udostępni napisy. :p
Próbowałem pisać o napisy
Niestety, zupełny brak odpowiedzi z ich strony.
P.S.
Na ansi ostanie napisy są z 31.01.2014
Ich jakość to już odrębna sprawa.
Ostatnio edytowany przez kiideny (2014-02-02 16:20:38)
Gardzę oglądanie Online, wolę ściągnąć ^^ dlatego tudzież potrzebne są mi napisy
To ściągaj z ich strony, wystarczy odpowiednia wtyczka do przeglądarki.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
TheBreaker napisał:Gardzę oglądanie Online, wolę ściągnąć ^^ dlatego tudzież potrzebne są mi napisy
To ściągaj z ich strony, wystarczy odpowiednia wtyczka do przeglądarki.
Że co?
Którego słowa nie zrozumiałeś?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
SoheiMajin, jakby ci to powiedzieć, pobranie takiej serii z onlajna jest niemal równoznaczne z obejrzeniem go tam.
Ja nie karce ludzi oglądających anime online. Przyznam, że zdarza mi się nawet oglądać online, jednak są osoby, którym najważniejsza jest jakość audio i wideo. Mnie zadowala kompresja na dobrej stronie z anime online.