Nie jesteś zalogowany.
SĄ CYCKI!!!
Obrazek widzę "zapożyczony" z FFF, które pewnie i tak go potem zmieni (zawsze jest Restia, hehe).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Akurat fakt, że FFF dało ten sam obrazek to czysty przypadek (przysięgam!). Zawsze już podczas pierwszego oglądania w poniedziałek (wersja HS) robię sobie 2-3 screeny i potem wybieram jeden.
A obsesję ekipy FFF na punkcie Restii rozumiem, widocznie ktoś z nich też czyta LN
Est z zapowiedzi dziewiątego odcinka mnie zniszczyła
Jak tam w ogóle LN? Zastanawiam się czy wziąć się za czytanie, czy też nie.
Anime jest lekkie i przyjemne, do tego z ładną oprawą i postaciami. Fakt fabuła nie powala ^^ ale i tak się dobrze ogląda. Zapowiedź 9 epka faktycznie też mnie zaskoczyła z Est w czekoladzie
Wielkie dzięki za napisy ;]
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
No i poszedł DZIEWIĄTY ODCINEK!!!
Jeszcze tylko 3 odcinki, ale ten czas leci...
Randomowa ciekawostka: Każdy odcinek anime, który zaczyna ekranizację kolejnego tomu LN nosi taki sam tytuł jak ten tom.
BTW, ten odcinek zaczyna tom trzeci, ostatni, który zostanie ujęty
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-09-10 19:38:58)
Czekałem na FFF, ale Ty mile zaskoczyłeś, wyrabiając się szybciej, więc sobie oblukam po polsku.
Dzięki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Już poniedziałek... gdzie są cycki?!
Sorki, musiałem się wygadać... spada mi poziom stężenia cycków we krwi.
Idę DxD obejrzeć, skoro tancerek jeszcze nie ma. oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Napisy postaram się jutro zrobić, ale standardowo niczego nie obiecuję.
Póki co pobawię się w jasnowidza i spróbuję przewidzieć, jakiego screena da [FFF] do swojego wydania tego odcinka
Damn, nie trafiłem, tym razem dali Est
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-09-18 22:59:09)
Dobra, jest i DZIESIĄTA cotygodniowa porcja cycków.
...i szczęśliwe zakończenie
Już prawie koniec, ja nie chcęęę
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-09-17 17:20:29)
Już prawie koniec, ja nie chcęęę
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dobra, odcinek obejrzany, ale na moje suby przyjdzie wam jeszcze trochę poczekać.
Póki co, żeby Kamiyan nam tu nie umarł od niedoboru cycków, mały GIF na chwilowe zaspokojenie głodu:
Stężenie nawet jest, ale to jeszcze nie to.
Tyle nie wystarczy do zaspokojenia mojego głodu!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No dobra, koniec przystawek, czas na DANIE GŁÓWNE tego tygodnia!
Na skrynach znowu chciałem przyspamować Ellis, ale pomyślałem sobie o biednej Rinslet, której historia nie zostanie nawet poruszona w anime, bo omawiana była dopiero w czwartym tomie LN i zrobiło mi się jej żal...
Cholera, następny ep będzie ostatnim
Mam pytanie do osób, które czytały ln.
Mam pytanie do osób, które czytały ln.
Pokaż spoilerCzy one w końcu się dowiedziały, że Kamito to Ren Ashbell?
Męczy mnie to pytanie strasznie.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-09-30 16:52:45)
Innostian napisał:Mam pytanie do osób, które czytały ln.
Męczy mnie to pytanie strasznie.Pokaż spoiler
Na razie tylko Claire, Fianna i Rinslet nadal nie wiedzą.
Wszystkie wiedzą natomiast, że Kamito został wychowany jako zabójca w Tajnej Szkole (tej samej co Jio, w anime nie wyjaśnili tej kwestii zbyt jasno).
OromisMasta napisał:Innostian napisał:Mam pytanie do osób, które czytały ln.
Męczy mnie to pytanie strasznie.Pokaż spoiler
Na razie tylko Claire, Fianna i Rinslet nadal nie wiedzą.
Wszystkie wiedzą natomiast, że Kamito został wychowany jako zabójca w Tajnej Szkole (tej samej co Jio, w anime nie wyjaśnili tej kwestii zbyt jasno).Pokaż spoilerFianna przecież wie. Tobie pewnie chodzi o Elis. Mógłby w końcu im o tym powiedzieć, ileż można to ciągnąć
Nastała ta nieunikniona chwila.
To już koniec. OSTATNI ODCINEK
Bardzo miło mi się tę baję tłumaczyło. Była to dość wierna ekranizacja jednej z moich ulubionych Light Novel, szkoda tylko, że tak małej, w dodatku najmniej ciekawej, części.
Pozostaje nam czekać na wydania Blu-ray, dołączone do nich specjale oraz mieć nadzieję na kontynuację (jakkolwiek nikłe są szanse na jej powstanie )
Dziękuję wszystkim, którym chciało się czekać na moje suby, a jeszcze bardziej tym, którzy udzielali się, by uczynić je lepszymi.
Szczególne propsy należą się Kamiyanowi za wyczerpujące wypiski błędów i sugestii, naprawdę wielkie dzięki!
Jeśli zaś chodzi o nadchodzący sezon, to mam na oku dwie serie, ale o tym, czy którąkolwiek będę tłumaczyć (ale na pewno nie obie), zdecyduję po obejrzeniu pierwszego odcinka każdej z nich, także nic nie obiecuję. Gdy podejmę decyzję, na pewno tu jeszcze napiszę.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-10-01 23:00:53)
Ech, liczyłem na jakiś fanserwis po napisach końcowych, a tu nic :/
Ja liczyłem na zapowiedź drugiego sezonu, taką jak choćby w Log Horizon czy Hitsugi no Chaika, ale nic z tego