Nie jesteś zalogowany.
Czy ma ktoś w planach Yowamushi Pedal 2: Grande Road albo już ktoś się za to wziął ?
Ktoś dokończył pierwszy sezon, więc drugi pewnie też zrobi.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kto nam przetłumaczy anime Shirobako?
Kto nam przetłumaczy anime Shirobako?
Pokaż spoiler
Nesbro napisał:Kto nam przetłumaczy anime Shirobako?
Pokaż spoiler
Innostian napisał:Nesbro napisał:Kto nam przetłumaczy anime Shirobako?
Pokaż spoiler
Przecież Vessin zrezygnował z tego. Ja ponawiam pytanie
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-10-24 13:03:15)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Będzie ktoś tłumaczył Gugure! Kokkuri-san i Denki-gai no Honya-san.
Witam,
czy jest może osoba która podejmie się porządnego tłumaczenia anime Jinsei (sezon letni),
ostatni 12 odcinek po angielsku został już jakiś czas temu wrzucony, a tłumaczenie leży.
Byłbym bardzo wdzięczny i myślę że nie tylko ja jak ktoś się tego podejmie.
Ogółem ten sezon letni trochę słabo z tym tłumaczeniem, jest jeszcze parę innych anime, które stanęły po 1-2 odcinkach.
@down
przepraszam, zdawało mi się że mogę tutaj napisać
Ostatnio edytowany przez Vizz (2014-11-09 14:37:55)
Witam,
czy jest może osoba która podejmie się porządnego tłumaczenia anime Jinsei (sezon letni),
ostatni 12 odcinek po angielsku został już jakiś czas temu wrzucony, a tłumaczenie leży.
Byłbym bardzo wdzięczny i myślę że nie tylko ja jak ktoś się tego podejmie.Ogółem ten sezon letni trochę słabo z tym tłumaczeniem, jest jeszcze parę innych anime, które stanęły po 1-2 odcinkach.
Polecam zapoznać się z regulaminem tematu.
Ogółem ten sezon letni trochę słabo z tym tłumaczeniem, jest jeszcze parę innych anime, które stanęły po 1-2 odcinkach.
Ponieważ ma to tendencje spadkową i nie będę przytaczał powodu, by znów nie było wojenki.
Zająłby się ktoś tłumaczeniem Amagi Brilliant Park? Napisy od Baddera są takie jak jego nick.
Wypisywanie błędów nic nie da, jak on robi je po to"by tylko jakieś napisy były".
Seria aż tak kiepska nie jest i nie powinna zasłużyć sobie na taki los, a raczej na takie napisy.
Ostatnio edytowany przez kishida (2014-11-10 21:54:12)
Zająłby się ktoś tłumaczeniem Amagi Brilliant Park? Napisy od Baddera są takie jak jego nick.
Wypisywanie błędów nic nie da, jak on robi je po to"by tylko jakieś napisy były".Seria aż tak kiepska nie jest i nie powinna zasłużyć sobie na taki los, a raczej na takie napisy.
Zrób sobie koretkę do tego i oglądaj. Na 99,9% nikt za to się nie wezmie.
Vizz napisał:Ogółem ten sezon letni trochę słabo z tym tłumaczeniem, jest jeszcze parę innych anime, które stanęły po 1-2 odcinkach.
Ponieważ ma to tendencje spadkową i nie będę przytaczał powodu, by znów nie było wojenki.
Wypisywanie błędów nic nie da, jak on robi je po to"by tylko jakieś napisy były".Seria aż tak kiepska nie jest i nie powinna zasłużyć sobie na taki los, a raczej na takie napisy.
Może byłby lepsze napisy do Amagi Brilliant Park, gdyby Jinja-Temple, Katakana Subs oraz bodzio nie tłumaczyli tych samych anime.
Nesbro, robią to co chcą i nic ci do tego.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
kishida napisał:Vizz napisał:Ogółem ten sezon letni trochę słabo z tym tłumaczeniem, jest jeszcze parę innych anime, które stanęły po 1-2 odcinkach.
Może byłby lepsze napisy do Amagi Brilliant Park, gdyby Jinja-Temple, Katakana Subs oraz bodzio nie tłumaczyli tych samych anime.
My zawsze bierzemy jako pierwsi! To nas dublują!
Nesbro, robią to co chcą i nic ci do tego.
Tylko napisałem swoje spostrzeżenie. Nie doszukuj się tu niczego innego. Zatem nie sugeruj, że się wtrącam w prace tłumaczy.
Jakie anime, takie napisy
Wypisywanie błędów nic nie da, jak on robi je po to"by tylko jakieś napisy były".
No właśnie, jakieś napisy były. A teraz ich nie ma. Po co się odezwałeś?
Nesbro, masz racje, ale to częsta głupota, gdzie jedno anime ma 3 różne wydania napisów, a są serie które nie są wcale ruszone. Żeby się chociaż dużo różniły, w sensie jakości.
Cóż, ktoś do mnie napisał, że ma zamiar tłumaczyć Amagi Brilliant Park, więc zobaczymy, czy dojdzie to do skutku i czy będą lepsze niż Baddera.
Usui-san, jak to nie ma?
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org
Gdzie są napisy do 6 i 7?
Gdzie są napisy do 6 i 7?
A co to robot? Zrobi kiedy będzie chciał/miał czas.