Nie jesteś zalogowany.
Witam czy jest tu jakiś masochista który by przetłumaczył początkowe odcinki bleach, bo są na stronie, ale w bardzo słabej jakości T.T. To jak podejmie się ktoś wyzwania ;D?
Witam czy jest tu jakiś masochista który by przetłumaczył początkowe odcinki bleach, bo są na stronie, ale w bardzo słabej jakości T.T. To jak podejmie się ktoś wyzwania ;D?
http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org Same pozytywne oceny, więc wątpię, żeby były słabej jakości.
Zmień kodowanie napisów na UTF-8 lub wejdź w aegi i wybierz "Open Subtitle with Charset". -_-
Wybierz Local.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-29 15:35:56)
@Kier
Przecież wszyscy wiemy jak potrafią strollować człowieka te bdb przy napisach sprzed paru lat. Choć akurat blicz ma całkiem całkiem tłumaczenie, jak na tamte lata.
Wiem, że to gruszki na wierzbie, ale o czymś wspomnę...
Może kiedyś powstanie stronka podobna do tej, która zajmie się Bleachem. Rok temu wyszedłem z pewną inicjatywą i spotkałem się ze słabym odzewem środowiska, ale dwóch najważniejszych ludzi znalazłem - programistę i kompetentnego tłumacza, który powiedział, że wejdzie w ten projekt, jeżeli strona ruszy. Póki co trwa jej tworzenie i nie wiadomo czy kiedykolwiek stanie na nogi, a jak rozpocznie działalność to też zaraz nie skończymy całego Bleacha.
Wiesz, z tego co kojarzę, do Bleacha są nawet oficjalne napisy, bo to anime, przynajmniej pierwsze odcinki, leciały bodajże w TV właśnie z napisami.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-05-29 16:37:17)
Wiesz, z tego co kojarzę, do Bleacha są nawet oficjalne napisy, bo to anime, przynajmniej pierwsze odcinki, leciały bodajże w TV właśnie z napisami.
Leciał na Hyperze z napisami. Z lektorem na kanale AXN Spin.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-29 16:42:51)
Mnie sie wydaje, że na Hyperze leciał do 210 odcinka, ale może coś przegapiłem.
Odkop temat sprzed pół roku, by więcej ludzi się nim zainteresowało, zobaczą twoją sygnaturę, klikną w link – profit.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-24 08:50:07)
Nagroda dla najbardziej bezczelnego bota w historii leci do...
producentokiendrewniany napisał:Nagroda dla najbardziej bezczelnego bota w historii leci do...
Mogło być gorzej, przynajmniej nie spami linkami po tematach.