Nie jesteś zalogowany.
Z odcinka na odcinek coraz głupsze... Jak tak dalej pójdzie, to osiągnie poziom Seikena z tego sezonu.
Ps. Nie macie dość tego seiyuu głównego bohatera?
Z odcinka na odcinek coraz głupsze... Jak tak dalej pójdzie, to osiągnie poziom Seikena z tego sezonu.
Ps. Nie macie dość tego seiyuu głównego bohatera?
No w tym sezonie w większości anime chyba jest...
Obijasz się, hueh.
Pewnie nie umie wyjść z golda i ma doła
OK, kolejny odcinek Duetu zrobiony!
Udało mi się w końcu przezwyciężyć kuszenie szatana (pozdro, Abyss ) i wziąć się do roboty zamiast grać.
Aczkolwiek, w przeciwieństwie do odcinka trzeciego, udało mi się dotrzymać obietnicy, że wydam w ciągu 48 godzin od wyjścia wersji [Chihiro], więc chyba nie jest tak źle.
Niemniej żałuję, że musicie tyle czekać na te suby, ale co zrobisz, no nic nie zrobisz
Kto jeszcze nie oglądał, proszę bardzo!
Dzięki! Spoko ten nowy ending.
Czyżby udało ci się wyjść z golda?
Hehe mam wyczucie kiedy się pojawią
Pytanko: Jak używasz nowych czcionek, to dodajesz adnotacje na AnimeSubie typu "Nowe czcionki!"?
Pytanko: Jak używasz nowych czcionek, to dodajesz adnotacje na AnimeSubie typu "Nowe czcionki!"?
Zwykle tak, ale teraz są te co zawsze.
Btw. Trochę mnie denerwuje, że kolejny ending jest (a na MALu napisane jest, że będzie jeszcze jeden)...
Jeszcze poprzedniego nie przetłumaczyłem, a jeszcze dokładają roboty
Czyżby udało ci się wyjść z golda?
Nie, ale kiedyś się uda
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-02-04 23:57:34)
Te dwa screeny idealnie pokazują czym japońce się jarają. Cycki i trapy.
Okej, lecim z następnym Duetem...
Komuś się chce jeszcze czekać na moje suby w ogóle?
Ściągających je można chyba z grubsza podzielić na trzy kategorie:
-Angielskich analfabetów (tu chyba nie za bardzo, tacy raczej na onlajnach siedzą )
-Niezwykle cierpliwych ludzi lubiących oglądać po polsku
-Tych, którzy właściwie mają tę serię gdzieś i oglądają ją sobie tak dla zabicia czasu (sporo z nich należy zapewne także do grupy drugiej)
A może o czymś zapomniałem? Mniejsza o to, miłego oglądania!
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-02-20 00:42:07)
Ja na przykład nienawidzę oglądać seriali, filmów w przeglądarce. Musze mieć namacalnie na swoim hdd więc należę po trochu do każdej z wyżej wymienionych grup. Dodatkowo mogę powiedzieć, że robisz dobre napisy i staram się oglądać cokolwiek z napisami od ludzi którzy trzymają poziom i wydają od jakiegoś czasu lub od porządnych grup.
Moja opcja to oglądam po polsku, a jak nie ma tłumaczeń to po angielsku.
Ja jeśli już mam zamiar oglądać daną serię to wolę czekać na polskie napisy jeśli wiem, że ktoś ją tłumaczy i robi to dobrze.
No a w twoim wypadku to tak właśnie jest w moim przekonaniu więc warto poczekać.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
OK, tradycyjnie już, Duet dla państwa, proszę bardzo!
Jakoś nigdy nie mogę znaleźć czasu na ten OP/ED, chyba w BD dopiero to dodam xD
A gif z następnego odcinka zrobisz ze scenki przed openingiem
Oj, Mammoth, ty Nostradamusie skubany, ty... xD
Zgadłeś, ale nie do końca:
TEN ODCINEK bowiem tak obfitował w materiały na screeny/GIFy, że nie mogłem się zdecydować
Dlatego tym razem, wyjątkowo, zamiast pojedynczego obrazka mamy mini-galerię. Docenią ją zapewne także ci, którzy odcinek już widzieli ENJOY!
...z fatalnym, aczkolwiek przewidywalnym, zakończeniem
Tooru
I choć ta scena zdecydowania wygrywa ten odcinek, mam jeszcze honorowe wyróżnienia:
Sorry za spam xD
Za opóźnienia nie, i tak już pewnie przywykliście...
PS:
Zapewne mało kogo to obchodzi, ale parę dni temu wyszły angielskie suby do OAV Yuru Yuri: serii, od której wszystko się zaczęło (tzn.moja przygoda z tłumaczeniem).
Rzecz jasna, zamierzam ją przetłumaczyć (w swoim czasie ), tym razem już trzymając się swoich "nowych" standardów (czyli tych zapoczątkowanych przez Blade Dance), a i kiedyś może całą serię zmodernizuję, bo jak jakiś czas temu spojrzałem na swoje suby do 1 sezonu, to aż zapłakałem krwią
Pracuję jeszcze nad jedną niespodzianką, o której na razie nie powiem nic poza tym, że planuję ją na koniec marca/początek kwietnia.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-03-06 23:15:36)