Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś podejmuje się napisów do Baby Steps 2? Patrząc na listę kto co tłumaczy, to Yagami, który miał tłumaczyć 1 sezon zrobił napisy tylko do jednego epa.
Ja być może to wezmę. Ale mam swoje priorytety- czyli nadrobienie zaległych projektów. Więc cierpliwości
Teoretycznie, to najpierw wypadałoby przetłumaczyć pierwszy sezon, a później się wziąć za drugi. W końcu brakuje odcinków 6-11, 14-17 i 19.
Biorę się za Baby Steps 2, może tłumaczenie nie będzie najwyższych lotów, ale myślę, że na poziomie dobrym się utrzyma. Subów do 1 epka prawdopodobnie można się spodziewać za 2~~ dni. Od przyszłego tygodnia prawdopodobnie będą wychodzić 3~~ dni po wyjściu wersji od HorribleSubs.
PS. Przydałby się korektor. Chętnych proszę o zgłoszenia (PW)
Ostatnio edytowany przez Maxelek (2015-04-06 02:41:45)
Prosta piłka-ze względu na to, że w styczniu miałem dwa nieszczęścia( utrata pracy i zepsuty lapek(muszę składać na nowy -_-)
jestem ograniczony czasowo, dlatego zawiesiłem wszystkie tłumaczenia i zrezygnowałem z funkcji korektora Max-kuna...
W skrócie- life is bitch and full of zasadzkas
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jakaś dobra dusza podejmuje się Kiniro Mosaic 2?
Przetłumaczy ktoś Fate/Stay Night Unlimited Blade Works 2?
Przetłumaczy ktoś Fate/Stay Night Unlimited Blade Works 2?
Z tego co wiem, to Darthdragon tłumaczy z RTT.
Czytaj więcej
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-04-06 16:04:24)
Krótko Triage X ktoś ma zamiar to tłumaczyć???
@Marsmall Wiesz może, czy ktoś jeszcze, gdyż Darthdragon piszę, że nie ma to priorytetu zbytnio :/
The regular TV broadcast started on April 9, 2015.
@Marsmall Wiesz może, czy ktoś jeszcze, gdyż Darthdragon piszę, że nie ma to priorytetu zbytnio :/
Nikt raczej tego nie weźmie, jeśli o Fejta chodzi, to jest największym specjalistą po tej stronie internetu.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Nikt raczej tego nie weźmie, jeśli o Fejta chodzi, to jest największym specjalistą po tej stronie internetu.
Poprzedni sezon jeszcze Dark Inquisition tłumaczyło, więc może oni to ruszą, ale subiektywnie ich napisy nie były zbyt dobre i lepiej poczekać na te Darthdragona.
Cierpliwość to cnota sam czekam na jego napisy
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dokładnie, ja też czekam na jego napisy. Nie oszukujmy się, stoją na wysokim poziomie.
To czekamy
Nie ma z czego nawet.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czy ktoś tutaj będzie tłumaczyć ovę Diabolik lovers? Pytam, bo z nudów mogłabym to przetłumaczyć, a że w tłumaczeniu jestem początkująca, to pytam, bo możliwe, że ktoś chce to przetłumaczyć.