Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Sezon 1: PV1, PV2, PV3, CM1, CM2
OP - "Sidonia" by angela
ED - "show" by Eri Kitamura
Wygląd postaci w pierwszym sezonie: klik.
Będzie to recap pierwszego sezonu.
Sezon 2: PV1, PV2, CM1, CM2
OP -
ED -"Ichizu no Hikari" by CustomiZ
Ostatnio edytowany przez Gerard (2015-03-27 19:27:30)
Właśnie oglądam drugi sezon i się zastanawiam, co tu się od...kurza.
Może i nie ma rewelacyjnego op i ed, ale za to twisty...
Początek drugiego sezonu jest jeszcze mocniejszy niż końcówka pierwszego, a to już coś mocarnego O.o.
Z czego Ty to chcesz oglądać, jak nie ma dobrych napisów? Nie polecam brania byle czego, bo potem bajka wydaje się dużo gorsza niż faktycznie jest. Jak obejrzałem drugi raz OVĘ z dobrymi napisami to stwierdziłem, że jest nawet spoko. Od tamtej chwili oglądam tylko z zaufanych źródeł.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wyszła w ogóle jakaś OVA Sidonii? Wiem, że jest sezon I, teraz wychodzi II oraz był film streszczający sezon I.
Albo od Raina albo a-o.
Posmutniałem, OVA? Sidoni? Daj! Proszę!
A-O przetłumaczyło angielskie napisy, które były tłumaczone google translatorem z chińskiego.
Od Reina jeszcze nie ma, bo nie ma nawet z czego zrobić – tłumacz Underwatera poleciał do Japonii i nadgoni odcinki dopiero po powrocie.
W skrócie – nie ma ani sensownych polskich napisów, ani chociaż angielskich. Czekanie czasem się opłaca, nawet bardzo.
Posmutniałem, OVA? Sidoni? Daj! Proszę!
Chyba przysnąłem przy pisaniu tego posta, bo pominąłem ważną informację. Chodziło mi o OVĘ Watamote, gdzie najpierw obejrzałem ją z angielskimi napisami z translatora i stwierdziłem, że jest do bani, a potem obejrzałem z Doutei i stwierdziłem, że jest nawet fajna.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-04-19 23:16:45)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pobierał ktoś ten film kompilacyjny? Normalnie mam wywalone na takie rzeczy, ale chyba mieli tam puścić jakiś krótki filmik z Blame!. Nie chce mi się ściągać 8GB i kasować tego po 5 sekundach.
Widziałem z tego tylko urywki, które pokazywał reżyser Hiroyuki Seshita na tablecie.
Tutaj można to zobaczyć https://youtu.be/pDwgG4s51-s?t=1h1m20s (ten w czerwonej bluzie to Tsutomu Nihei będący autorem mangi).
Pobierał ktoś ten film kompilacyjny? Normalnie mam wywalone na takie rzeczy, ale chyba mieli tam puścić jakiś krótki filmik z Blame!. Nie chce mi się ściągać 8GB i kasować tego po 5 sekundach.
Widziałem z tego tylko urywki, które pokazywał reżyser Hiroyuki Seshita na tablecie.
Tutaj można to zobaczyć https://youtu.be/pDwgG4s51-s?t=1h1m20s (ten w czerwonej bluzie to Tsutomu Nihei będący autorem mangi).
A to czasami Blame nie miał być w drugim sezonie?
A film komplikacyjny to podobno to samo, co w sezonie pierwszym, bez nowych scen.
Możecie teraz pić sobie przefiltrowany mocz Hoshijiro
Strony 1