Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Max-kun
Korekta: Rie
Typesetting: Max-kun
Synchronizacja: BD
Opis:
W wiktoriańskiej Anglii dziewczyna imieniem Emma zostaje ocalona od nędzy i przyuczona na skromną, angielską pokojówkę. Pomiędzy dziedzicem arystokratycznej rodziny a młodą służącą rozkwita uczucie. Czy różnice klasowe, tradycja i otoczenie pozwolą bohaterom być razem?
Napisy:
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Ostatnio edytowany przez max-kun (2020-07-03 16:37:35)
Po dłuższej przerwie wracamy z kolejnym odcinkiem .
Już dawno zobaczone, ale cieszy mnie to, że wracacie po tak długiej przerwie.
Cieszy nas fakt iż ktoś czeka na napisy do tej serii
Odcinek 3 już dostępny. Zapraszamy
Wprawdzie nie czekałem na napisy, bo jak tu czekać, gdy się w ogóle nie wie o istnieniu tego anime, nie mniej splot wydarzeń sprawił, że się i dowiedziałem, i zaciekawiło, no i na końcu, suma sumarum dołączyłem do grona oczekujących.
Z nadzieją na napki do obu serii tego anime, duży ALIGATOR za Waszą ciężką pracę.
Wprawdzie nie czekałem na napisy, bo jak tu czekać, gdy się w ogóle nie wie o istnieniu tego anime, nie mniej splot wydarzeń sprawił, że się i dowiedziałem, i zaciekawiło, no i na końcu, suma sumarum dołączyłem do grona oczekujących.
Z nadzieją na napki do obu serii tego anime, duży ALIGATOR za Waszą ciężką pracę.
Dziękujemy, warto dać szansę tej serii, bo jest bardzo klimatyczna
Przy okazji odcinek 4 już dostępny. Zapraszamy do seansu
Odcinki 5-7 już dostępne. Zapraszamy
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-07-08 22:39:18)
Dodano kolejny 8 odcinek
Dodano dziewiąty odcinek.
Dodano kolejny, dziesiąty odcinek.
Dodano ostatnie dwa odcinki i tym samym pierwszy sezon Emmy oficjalnie zostaje zakończony. Drugim zapewne zajmiemy się dopiero po wakacjach.
Dokopałem się do lepszego źródła, więc robię aktualizacje - nowy t-s, drobne poprawki w tłumaczeniu oraz nowe synchro. DDL do odcinków w pierwszym poście. Niebawem v2 drugiego sezonu. Miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2020-07-03 16:50:50)