Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję napisów do jakiegoś BD Toradora!.
@Nala_Alan
Torek pięknie idzie, dzięki
Ostatnio edytowany przez mroni (2016-04-09 14:56:36)
Toradora [Atarashi]: bd (torek), tv (mega) - hardki.
Jak chcesz same synchro do jakiegoś wydania to pisz PW.
Dobry.
Poszukuję synchro do Ranma 1/2 w wersji BD.Do Yu Yu Hakusho także by się przydało.
Ostatnio edytowany przez kasza manna (2016-04-13 00:50:25)
Do Yu Yu Hakusho także by się przydało.
Przeca napisy są pod Yellow-Flash (bd).
kasza manna napisał:Do Yu Yu Hakusho także by się przydało.
Przeca napisy są pod Yellow-Flash (bd).
Rzeczywiście
Coś mi umknęło. Dzięki.
spróbowałem. ściągnąłem mkvextract i odpaliłem - niestety w hadkach niczego nie znalazł - chociaż może to oczywiście być wina mojej nieudolności, Spróbuję popytać autorów.
Dzięki za okazaną pomoc
Dałem radę - kurde czego to się uczy człowiek na starość.
Dzięki Nala_Alan, meowchin oraz Kamiyan3991 za motywacje (rzeczywiście dziecinnie proste)
I szczególne podziękowania dla beal'a za najprostsze wyjaśnienie.
Ostatnio edytowany przez Candelabrro (2016-04-14 09:21:40)
Steins;gate BD 720p [Ohys-Raws]
1. Nowy użytkownik i już z butami po chamsku prosi żąda synchra do okropnej wersji.
2. Pobierz synchro do lepszej wersji WhyNot z ANSI.
1. Nowy użytkownik i już z butami po chamsku prosi żąda synchra do okropnej wersji.
2. Pobierz synchro do lepszej wersji WhyNot z ANSI.
Porównywałeś cienie ostrość i jakość?
ohys jest podobny do Raina jedyna różnica to audio..
Nala_Alan napisał:1. Nowy użytkownik i już z butami po chamsku prosi żąda synchra do okropnej wersji.
2. Pobierz synchro do lepszej wersji WhyNot z ANSI.Porównywałeś cienie ostrość i jakość?
ohys jest podobny do Raina jedyna różnica to audio..
Ohys to najgorsze rawy, tak czy siak. Nawet klatki ma źle ustawione i przez to nie idzie efektów dopasować.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
XxBhaalxX napisał:Nala_Alan napisał:1. Nowy użytkownik i już z butami po chamsku prosi żąda synchra do okropnej wersji.
2. Pobierz synchro do lepszej wersji WhyNot z ANSI.Porównywałeś cienie ostrość i jakość?
ohys jest podobny do Raina jedyna różnica to audio..Ohys to najgorsze rawy, tak czy siak. Nawet klatki ma źle ustawione i przez to nie idzie efektów dopasować.
Jeśli chodzi o mux wystarczy przesunąć wszystkie efekty o 10 jeżeli normalnie czyli napisy oddzielnie to jeszcze łatwiej się da nie mam problemu z tym.
Jak już to o "8", ale wtedy i tak zwykłe czasy się kopią, a cięższe efekty w Mocha dalej się rozjadą przez źle skodowane klatki. Już to przerabiałem. Zresztą same encody Ohysa to gówno i przeważnie są dużo lepsze alternatywy. W sumie pewnie nie wiesz, ale Ohys to nawet nie człowiek. To bot do kodowania.
Tak samo jak cała reszta. Z reszta każdy woli coś innego ja porównywałem, sprawdzałem rożne grupy i wybrałem rawy ohysa. FFF doki coalagirl itp. jakoś nie przemówiły do mnie swoja jakością a uwieź zależy mi na niej bardzo ale z rozsądkiem wagowym a nie wypchane pliki po 4 gb gdzie rzeczywiście bez problemu i niczego może ważyć po 400 mb, jak mi dasz namiar na grupę gdzie obraz jest wysokiej jakości a waga plikow przyzwoita i rozsądna to może zdanie zmienię przyzwoita i rozsądna mam na myśli 400- 600 mb.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-04-19 19:12:04)
Jak już to o "8", ale wtedy i tak zwykłe czasy się kopią, a cięższe efekty w Mocha dalej się rozjadą przez źle skodowane klatki. Już to przerabiałem. Zresztą same encody Ohysa to gówno i przeważnie są dużo lepsze alternatywy. W sumie pewnie nie wiesz, ale Ohys to nawet nie człowiek. To bot do kodowania.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-04-14 23:49:47)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przepraszam, że znów zawracam głowę, ale czy ktoś posiada tłumaczenie PL do wydania WhyNot Steins;gate?
Te od http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org niestety, ale mają zepsute archiwum.
Nie mają zepsutego archiwum, tylko radziłbym go ściągnąć inną przeglądarką. Jakąś standardową.
Jak na razie z tym przypadkiem trafiłem na jedynie na Dolphinie na Androidzie, że nie ściągało mi tak naprawdę paczki, tylko "sciagnij.php" pod nazwą archiwum.
Windows: Chromium, Chrome, Vivaldi, Mozilla
Android: Chrome chociażby
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-04-15 14:36:10)
Nie mają zepsutego archiwum, tylko radziłbym go ściągnąć inną przeglądarką. Jakąś standardową.
Jak na razie z tym przypadkiem trafiłem na jedynie na Dolphinie na Androidzie, że nie ściągało mi tak naprawdę paczki, tylko "sciagnij.php" pod nazwą archiwum.
Android: Chrome chociażby
Korzystam z Vivaldiego i niestety nie działa, tak samo z IE.
Tak samo Mozilla.
Ostatnio edytowany przez VereX (2016-04-15 14:50:02)
A otwierałeś to programem WinRAR? Bo też nie wszystkie programy sobie radzą z paczkami.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-04-15 14:51:21)
Na Windows 10 Mobile po pobraniu przez Edge i rozpakowaniu programem 8 Zip napisy są w porządku. Po powrocie do domu sprawdzę to jeszcze na pececie.
Sprawdziłem na pececie i również żadnych problemów nie stwierdziłem.
Testowane przeglądarkami Internet Explorer 11, Edge, Vivaldi i Opera 12.18 oraz wypakowywane przy użyciu wewnętrznego modułu un-ZIP.
Ostatnio edytowany przez Mark (2016-04-15 22:42:21)
marek2fgc napisał:Nie mają zepsutego archiwum, tylko radziłbym go ściągnąć inną przeglądarką. Jakąś standardową.
Android: Chrome chociażbyKorzystam z Vivaldiego i niestety nie działa, tak samo z IE.
Tak samo Mozilla.
Ściągnąłem chromem/operą/firefoxem, otworzyłem rarem działa..
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-04-16 10:15:21)