Nie jesteś zalogowany.
Witam. Szukam synchro do:
[Final8]Mirai Nikki 01-26 (BD 10-bit 1280x720 x264 AAC)
[Some-Stuffs]_Jojo's_Bizarre_Adventure_Stardust_Crusaders_Season_01_(1280x720_Blu-Ray_AAC)
[Some-Stuffs]_Jojo's_Bizarre_Adventure_Stardust_Crusaders_Season_02_(1280x720_Blu-Ray_AAC)
Ostatnio edytowany przez żyrafa (2016-07-30 05:17:05)
Szukam synchro do:
[SallySubs] Buddy Complex [BD 720p AAC]
---
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-08-01 09:12:41)
Witam szukam synchro do [wszystkie BD/DVD]:
Matantei Loki Ragnarok
Mai-HIME
Ikkitousen (wszystkie sezony)
Tonagura
Gunslinger Girl Il Teatrino+OVA
Kurokami The Animation
Beck
Kanokon
Code Geass R2
Ichiban Ushiro no Daimaou
KissXsis
Mahoromatic 2
Paradise Kiss
Wolf's Rain
Toaru Kagaku no Railgun S+specialstak wiem sporo, ale czym więcej znajdę tym mniej synchro będę musiał zrobić samemu w te wakacje
Poszło na pw.
matiasmovie napisał:Witam szukam synchro do [wszystkie BD/DVD]:
Matantei Loki Ragnarok
Mai-HIME
Tonagura
Kurokami The Animation
Beck
Kanokon
Code Geass R2
KissXsis
Mahoromatic 2
Paradise Kiss
Wolf's Rain
Toaru Kagaku no Railgun S+specialstak wiem sporo, ale czym więcej znajdę tym mniej synchro będę musiał zrobić samemu w te wakacje
Poszło na pw.
Ja też poproszę.
Poszło na pw.
Dzięki, już 4 serie mniej do robienia synchro
Witam szukam synchro do [wszystkie BD/DVD]:
Matantei Loki Ragnarok
Mai-HIME
Tonagura
Kurokami The Animation
Beck
Kanokon
Code Geass R2
KissXsis
Mahoromatic 2
Paradise Kiss
Wolf's Rain
Około 4 serii jeszcze ma Demonis Angel w swojej bazie bo sam mu wysyłałem jakiś czas temu...
Witam, posiada ktoś synchro pod Zero no Tsukaima Futatsuki no Kishi [Doki][1280x720 Hi10P BD FLAC] bądź inny Bdrip??
Witam, posiada ktoś synchro pod Zero no Tsukaima Futatsuki no Kishi [Doki][1280x720 Hi10P BD FLAC] bądź inny Bdrip??
Poszło na pw.
Dzięki.
I ponownie ja, jeszcze synchro pod Zero no Tsukaima - F (2012) [Doki][1280x720 Hi10P BD FLAC] i Zero no Tsukaima - Princesses no Rondo (2008) [Doki][1280x720 Hi10P BD FLAC]. Jednak te co ja mam, żadne mi nie pasuje.
Ostatnio edytowany przez haitani (2016-07-30 12:14:07)
Dzięki.
I ponownie ja, jeszcze synchro pod Zero no Tsukaima - F (2012) [Doki][1280x720 Hi10P BD FLAC] i Zero no Tsukaima - Princesses no Rondo (2008) [Doki][1280x720 Hi10P BD FLAC]. Jednak te co ja mam, żadne mi nie pasuje.
Nie wiem do której wersji BD, ale poszło na pw.
Jeszcze raz podziękował.
Około 4 serii jeszcze ma Demonis Angel w swojej bazie bo sam mu wysyłałem jakiś czas temu...
Dzięki za info, moje poszukiwania się lekko skurczyły
[BD lub DVD]
Mai-HIME
Ikkitousen: Xtreme Xecutor
Kurokami The Animation
Wolf's Rain
Bartender
Shukufuku no Campanella
Demonbane
Macademi Wasshoi
School Rumble
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-08-18 02:34:28)
XxBhaalxX napisał:Około 4 serii jeszcze ma Demonis Angel w swojej bazie bo sam mu wysyłałem jakiś czas temu...
[BD lub DVD]
Mai-HIME
Kurokami The Animation
Wolf's Rain
Bartender
Shukufuku no Campanella
Demonbane
Macademi Wasshoi
School Rumble
Spoko PS. Demonbane nigdzie nie znajdziesz zostaje tylko wersja tv hardki z chomika. Mai-HIME, Kurokami The Animation, Macademi Wasshoi, Shukufuku no Campanella - te serie tez powinny być u Demonis bo sam je wysyłałem a pamiętam ze przesyłałem mu wszystko co miałem na dyskach. Ogólnie to on ma tam większość serii które tu poszukuje się już kiedyś nawet było pisane w tym temacie o jego bazie i synchrach.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-08-01 09:47:47)
[BD lub DVD]
Wolf's Rain
Szukałeś w ogóle w bazie? Tam są suby do wersji DVD.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
matiasmovie napisał:XxBhaalxX napisał:Około 4 serii jeszcze ma Demonis Angel w swojej bazie bo sam mu wysyłałem jakiś czas temu...
[BD lub DVD]
Mai-HIME
Kurokami The Animation
Wolf's Rain
Bartender
Shukufuku no Campanella
Demonbane
Macademi Wasshoi
School RumbleSpoko PS. Demonbane nigdzie nie znajdziesz zostaje tylko wersja tv hardki z chomika. Mai-HIME, Kurokami The Animation, Macademi Wasshoi, Shukufuku no Campanella - te serie tez powinny być u Demonis bo sam je wysyłałem a pamiętam ze przesyłałem mu wszystko co miałem na dyskach. Ogólnie to on ma tam większość serii które tu poszukuje się już kiedyś nawet było pisane w tym temacie o jego bazie i synchrach.
z Mai to widze tylko Otome, Hime chyba nie ma (albo jestem ślepy)
Kurokami rzeczywiście jest musiałem przeoczyć (albo wpisałem full nazwę dlatego nie znalazło)
Macademi niestety nie widzę
Shukufuku no Campanella jest do Leopard-Raws czyli wersja TV
XxBhaalxX napisał:matiasmovie napisał:Dzięki za info, moje poszukiwania się lekko skurczyły
[BD lub DVD]
Mai-HIME
Kurokami The Animation
Wolf's Rain
Bartender
Shukufuku no Campanella
Demonbane
Macademi Wasshoi
School RumbleSpoko PS. Demonbane nigdzie nie znajdziesz zostaje tylko wersja tv hardki z chomika. Mai-HIME, Kurokami The Animation, Macademi Wasshoi, Shukufuku no Campanella - te serie tez powinny być u Demonis bo sam je wysyłałem a pamiętam ze przesyłałem mu wszystko co miałem na dyskach. Ogólnie to on ma tam większość serii które tu poszukuje się już kiedyś nawet było pisane w tym temacie o jego bazie i synchrach.
z Mai to widze tylko Otome, Hime chyba nie ma (albo jestem ślepy)
Kurokami rzeczywiście jest musiałem przeoczyć (albo wpisałem full nazwę dlatego nie znalazło)
Shukufuku no Campanella jest do Leopard-Raws czyli wersja TV
Hm.. jedyne co wiem to to że wysyłałem, tv nie oglądam wiec na pewno nic z tv nie wysyłałem
PS. Akurat miałem pod ręką... Shukufuku no Campanella pw.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-08-01 10:49:21)
Dodałem nowe pliki do kolekcji, Macademi i Campanella już są na MEGA.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
matiasmovie napisał:XxBhaalxX napisał:Spoko PS. Demonbane nigdzie nie znajdziesz zostaje tylko wersja tv hardki z chomika. Mai-HIME, Kurokami The Animation, Macademi Wasshoi, Shukufuku no Campanella - te serie tez powinny być u Demonis bo sam je wysyłałem a pamiętam ze przesyłałem mu wszystko co miałem na dyskach. Ogólnie to on ma tam większość serii które tu poszukuje się już kiedyś nawet było pisane w tym temacie o jego bazie i synchrach.
z Mai to widzę tylko Otome, Hime chyba nie ma (albo jestem ślepy)
Shukufuku no Campanella jest do Leopard-Raws czyli wersja TVHm.. jedyne co wiem to to że wysyłałem, tv nie oglądam wiec na pewno nic z tv nie wysyłałem
PS. Akurat miałem pod ręką... Shukufuku no Campanella pw.
Dodałem nowe pliki do kolekcji, Macademi i Campanella już są na MEGA.
Dzięki, kolejne subki do kolekcji
matiasmovie napisał:[BD lub DVD]
Wolf's RainSzukałeś w ogóle w bazie? Tam są suby do wersji DVD.
chodzi ci o wersję [AtwO]? myślałem że to jakaś wersja tv bo coś nie podpasowało pod wersję która ściągnąłem, może spróbuje później poszukać jakiejś innej wersji DVD.
//update: rzeczywiście pasują do jakiejś innej wersji co pobrałem
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-08-01 17:41:08)
Witam, po długiej nieobecności.
Poszukuje synchra do:
[Coalgirls] Cardcaptor Sakura Movie I (1920x1080 Blu-ray FLAC) [CDF7F555]
[Coalgirls] Cardcaptor Sakura Movie II (1920x1080 Blu-ray FLAC) [3F17F223]
[Coalgirls] Mai Otome (960x720 Blu-Ray FLAC) - jest na liście synchronizacji Demonis Angela