Nie jesteś zalogowany.
Witam, co do tych napisów do Mai-Hime, czy ktoś posiada synchro do wersji BD?
Witam, co do tych napisów do Mai-Hime, czy ktoś posiada synchro do wersji BD?
Przyłączam się do prośby, a konkretnie szukam synchro pod [Coalgirls]_Mai_Hime_(960x720_Blu-Ray_FLAC).
saynax napisał:Witam, co do tych napisów do Mai-Hime, czy ktoś posiada synchro do wersji BD?
Przyłączam się do prośby, a konkretnie szukam synchro pod [Coalgirls]_Mai_Hime_(960x720_Blu-Ray_FLAC).
Też bym prosił o te synchro.
haitani napisał:saynax napisał:Witam, co do tych napisów do Mai-Hime, czy ktoś posiada synchro do wersji BD?
Też bym prosił o te synchro.
To samo co pisałem parę postów wcześniej i to anime tez się tam znajduje.
@Down. Jeżeli tam nie ma to musisz czekać jak pamiętam że miałem i też wiem że wywaliłem serie... nie mój klimat a same napisy lataly po necie bo też je kiedyś dostałem.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-08-07 02:21:30)
Gdzie?? Ja tam widzę tylko do Mai-Otome.
Szukam synchro do DVD [Exiled-Destiny] Kaze no Stigma
i jeszcze do BD [OZC] RahXephon Seria+Film+OVA
Kaze no Stigma w bazie ansi masz pod dvd, oraz powinna być u Demonisa moje ass. innych wersji nie uświadczysz.
RahXephon watpie zebyś coś znalazł jeżeli Demonis nie ma to nie wysyłałem mu bo mi się nie chciało napisów z softów wyciągać.
rorek napisał:Szukam synchro do DVD [Exiled-Destiny] Kaze no Stigma
i jeszcze do BD [OZC] RahXephon Seria+Film+OVA
Kaze no Stigma w bazie ansi masz pod dvd, oraz powinna być u Demonisa moje ass. innych wersji nie uświadczysz.
RahXephon watpie zebyś coś znalazł jeżeli Demonis nie ma to nie wysyłałem mu bo mi się nie chciało napisów z softów wyciągać.
OK!
Z RahXephone sam sobie wyciagne napisy. Skoro wersja ASG to BD, to ją sobie zostawię, bo nie ma sensy wyciągać napisów.
Kaze no Stigma w bazie widzę tylko TMP, u Demonisa też nie widzę tych napisów, chyba że jestem ślepy
Ostatnio edytowany przez rorek (2016-08-08 13:38:03)
Ja też nie widzę u siebie Kaze no Stigma.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
DVD [Exiled-Destiny] Kaze no Stigma
Jest paczka do wersj Q-R (czyli DVD) w TMP zapewnie dlatego że takie były w oryginale, albo pobrać pierwsze 8 epów w ASS bo są też do DVD i resztę obejrzeć z TMP.
Jak by ktoś potrzebował, to mam Mai-HiME z wgranymi napisami (srt w pliku mkv). Najprawdopodobniej jest to wersja od Kira-Fansub (tak mi pasuje po rozmiarze plików i rozdzielczości).
Odcinki mają 1280x960 4:3, dzwięk stereo AAC
A to bym poprosił.
Jak by ktoś potrzebował, to mam Mai-HiME z wgranymi napisami (srt w pliku mkv). Najprawdopodobniej jest to wersja od Kira-Fansub (tak mi pasuje po rozmiarze plików i rozdzielczości).
Z chęcią przygarnę subki
Też bym prosił.
Link do Mai-HiME wysłałem zainteresowanym na emaila.
Zapraszam też do zapoznania się z moim profilem na MALu, praktycznie wszystko co ma oznaczone jako Completed, posiadam na dysku lub płytach DVD (nie licząc kilku wyjątków). Wszystko w MKV z polskimi napisami jako dodatkowa ścieżka (przeważnie ass).
Zapraszam też do zapoznania się z moim profilem na MALu, praktycznie wszystko co ma oznaczone jako Completed, posiadam na dysku lub płytach DVD (nie licząc kilku wyjątków). Wszystko w MKV z polskimi napisami jako dodatkowa ścieżka (przeważnie ass).
Czy mogę też dostać ten link?
Zawsze możesz dodatkowo zgarnąć takie napisy jak masz np. jak teraz do Mai-Hime i wysłać Demonisowi bo pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz ktoś będzie szukał
//i jakbyś mógł jeszcze raz podesłać bo miałem nieaktualnego maila w profilu -.-//
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-08-10 00:03:18)
Posiada ktoś synchro do BD Sora no Method?
Posiada ktoś synchra pod jakieś BDripy Natsuiro Kiseki ??
Posiada ktoś synchra pod jakieś BDripy Natsuiro Kiseki ??
Poszło na pw.