Nie jesteś zalogowany.
Dzięki za odpowiedź.
Witam, mam taką prośbę czyby ktoś przetłumaczył ostatnie 13 odcinków World Trigger. Tłumaczenie zatrzymało sie na 60 a odcinków jest 73.
/nieaktualne/
witam
szukałem - nie znalazłem
może ktoś przetłumaczyć albo ma przetłumaczone
Queen's Blade - Vanquished Queens
Odpowiedź otrzymałem dzięki jeszcze raz daro_t
Ostatnio edytowany przez Candelabrro (2016-11-18 17:34:38)
Witam, czy wiadomo coś o napisach do drugiej części Kizumonogari? Pełny tytuł "Kizumonogatari II: Nekketsu-hen".
Szukałem, ale nie mogłem znaleźć. Jeśli nie ma takich napisów to bardzo proszę o tłumaczenie.
Witam, czy wiadomo coś o napisach do drugiej części Kizumonogari? Pełny tytuł "Kizumonogatari II: Nekketsu-hen".
Szukałem, ale nie mogłem znaleźć. Jeśli nie ma takich napisów to bardzo proszę o tłumaczenie.
Kiedy wy się w końcu nauczycie, że płyta BD/DVD ma premierę 6-12 miesięcy po premierze kinowej?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przecież to nowy użytkownik, może tego nie wiedzieć. Można by było umieścić informację o tym w pierwszym poście.
Dało by radę przetłumaczyć Uchuu Senkan Yamato 2199: Hoshimeguru
Hakobune lub Mahou Shoujo Lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's, czy może są jednak napisy a ja nie potrafię ich znaleść?
Ostatnio edytowany przez elektromaniek121211 (2016-11-24 09:40:55)
Dało by radę przetłumaczyć Uchuu Senkan Yamato 2199: Hoshimeguru
Klik.
Dzięki za odpowiedź. A co do Mahou Shoujo Lyrical Nanoha:
The Movie 2nd A's to czy da radę zrobić napisy czy może też gdzieś już są?
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
Dzięki za pomoc. Czy mogę jeszcze zapytać gdzie mogę znaleść napisy do Mahou Shoujo Lyrical Nanoha ViVid bo znalazłem tylko do pierwszego odcinka.
Wujek google mówi że brak tłumaczenia nawet na onlinach
"Bo to słaba bajka była..."
Czyli jeśli sobie ją odpuszcze to nic nie stracę?Bo w planach mam Vivid strike i nie czy zaczynać bez znajomości tamtego anime?
Ostatnio edytowany przez elektromaniek121211 (2016-11-25 17:53:08)
Czyli jeśli sobie ją odpuszcze to nic nie stracę?Bo w planach mam Vivid strike i nie czy zaczynać bez znajomości tamtego anime?
ViVid Strike! jest spin-offem serii, myślę że nic nie stracisz
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Implikujesz, że zyskujesz coś, oglądając chińskie bajki? Im mniej oglądasz, tym jesteś zdrowszy.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chodziło mi warstfe fabularną,widziałem pierwsze trzy sezony Nanohy czwarty odpuściłem z powodu braku pl a teraz wyszło to Vivid strike i chciałem widzieć czy będe wstanie ogarnąć historię pomijając tamten sezon. Kończąc zapytam jeszcze czy istnieje szansa na dokończenie napisów do Nanohy Vivid?
Ostatnio edytowany przez elektromaniek121211 (2016-11-26 09:32:10)
Po zalogowaniu się na anidb masz dostęp do "relation graph" - pokazuje prequele, sequele, poboczne historie i w ogóle chyba wszystko. A swoje pytanie możesz zawsze skierować do autorów/autora poprzednich serii.
Pokornie proszę o tłumaczenie do filmu HARMONY
https://www.youtube.com/watch?v=k-0Jmwb6cto
Pokornie proszę o tłumaczenie do filmu HARMONY
https://www.youtube.com/watch?v=k-0Jmwb6cto
A to ma znośne tłumaczenie w ogóle?