Nie jesteś zalogowany.
Informacja dla wszystkich, którzy szukali synchro do Rakudai Kishi BD.
Właśnie poprawiłem cały timing w napisach od decim-a. Można pisać do mnie na PW lub do Demonisa (pytać o napisy BD-alert)Co do samych napisów, moją skromną oceną, przydało by się w nich jeszcze porozdzielać dłuższe linijki na mniejsze. Jeśli ktoś o zrobi, może podesłać kopię, ja zająłem się tylko timingiem i poprawkami.
Bardzo skromna ta ocena, suby od 7 do 12 nie da się w ogóle oglądać, musiały by przejść gruntowną korektę a nie rozdzielenie linijek.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-04-01 01:20:47)
Bardzo skromna ta ocena, suby od 7 do 12 nie da się w ogóle oglądać, musiały by przejść gruntowną korektę a nie rozdzielenie linijek
(...)nie żartuje, bo napisy nie są słabe czy bardzo słabe, to jest po prostu tragedia która wypala oczy i wyżera mózg.
A już myślałem że coś się ruszyło, co do timingu 1-6 od ~Kamiyan3991 nie trzeba było nawet przesuwać...
Musisz być bardzo wyczulony na napisy (to co czytasz). W moim przypadku, jeśli o nie bardzo rażąca rzecz (np. bazgroły lub właśnie timing), o mogę tego nawet nie dostrzec.
Alternatywy niestety nie ma, a że cenię sobie spójność, dlatego całość napisów jest od ~decima.
Przyznam ci jednak pełną rację, z napisami od ~Kamiyan3991 praktycznie nie ma problemów. Jak będzie całość to wtedy je sobie podmienię.
Ostatnio edytowany przez BD-alert (2017-04-01 16:44:03)
XxBhaalxX napisał:Bardzo skromna ta ocena, suby od 7 do 12 nie da się w ogóle oglądać, musiały by przejść gruntowną korektę a nie rozdzielenie linijek
(...)nie żartuje, bo napisy nie są słabe czy bardzo słabe, to jest po prostu tragedia która wypala oczy i wyżera mózg.
A już myślałem że coś się ruszyło, co do timingu 1-6 od ~Kamiyan3991 nie trzeba było nawet przesuwać...Musisz być bardzo wyczulony na napisy (to co czytasz). W moim przypadku, jeśli o nie bardzo rażąca rzecz (np. bazgroły lub właśnie timing), o mogę tego nawet nie dostrzec.
Alternatywy niestety nie ma, a że cenię sobie spójność, dlatego całość napisów jest od ~decima.
Przyznam ci jednak pełną rację, z napisami od ~Kamiyan3991 praktycznie nie ma problemów. Jak będzie całość to wtedy je sobie podmienię.
Od ~Kamiyan3991 nie ma raczej co liczyć. Wyczulony? nie nazwał bym tego tak ale zdecydowanie lubię wczuwać się w klimat seri niż męczyć się z... no własnie, trudno to przypisać. Ale uwierz, wiem co pisze nie jestem tu nowy.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-04-01 16:53:36)
Miałby ktoś namiary na synchro do Overlorda pod BD? Pozdro.
Sprawdź u demonisa albo pisz do mnie na pw
------
Robił ktoś pełną korekcję timingu BD do Akagami no Shirauki hime 1 sezon?
Ostatnio edytowany przez BD-alert (2017-04-06 18:09:00)
Od ~Kamiyan3991 nie ma raczej co liczyć.
Są przetłumaczone do końca, ale nie mogę się doprosić korekty od Kavixa. Ergo, kiedyś będą doprosiłem się.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2017-04-08 20:29:55)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
XxBhaalxX napisał:Od ~Kamiyan3991 nie ma raczej co liczyć.
Są przetłumaczone do końca, ale nie mogę się doprosić korekty od Kavixa. Ergo – kiedyś będą.
Czyli nadzieja powraca
Czy posiada ktoś synchro pod [Mawaru] Shingeki no Bahamut Genesis (BD 1080p) lub inny bdrip??
Czy posiada ktoś synchro pod [Mawaru] Shingeki no Bahamut Genesis (BD 1080p) lub inny bdrip??
Robiłem synchro, ale nie mam go na laptopie, więc wyślę we wtorek/środę.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszło na PW.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Podziękowanie dla jednego i drugiego za zainteresowanie.
Też bym prosił o te synchro.
Dzięki za napisy z tym synchro.
Ostatnio edytowany przez GCx1 (2017-04-09 15:12:28)
Szukam synchro do Servant x Service wersja BD, najlepiej grupy ReinForce.
Ponownie podziękowania lecą do Demonis Angel
Ostatnio edytowany przez KarwaszTwarz (2017-04-10 22:10:12)
A po co ci synchro do najgorszej grupy raw w internetach? Te ruskie to nawet filtrów nie używają. Czysty bloat – duża waga, kiepska jakość.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wrzucone na mega, link poszedł na pw.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
A po co ci synchro do najgorszej grupy raw w internetach? Te ruskie to nawet filtrów nie używają. Czysty bloat – duża waga, kiepska jakość.
To może polecisz jakąś dobrą grupę?
Wrzucone na mega, link poszedł na pw.
Dzięki za aktualizację! Na podstawie pierwszego odcinka mogę powiedzieć, że synchro pasuje m.in. do [ReinForce], [tlacatlc6], [Final8].
Witam.
Robił ktoś pełną korektę timingu do Drifters ?
(Dobrze by było do wersji BD, ale nie koniecznie musi być. Najważniejsze by przedziały czasowe były poskracane.)
Ostatnio edytowany przez BD-alert (2017-04-11 19:37:13)
Podpisuje się o synchro do BD Drifters.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-04-11 21:14:36)
Synchro zacząłem robić, tylko się wstrzymałem bo timing mógłby być lepszy.