Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś planuje przetłumaczyć "Kono Sekai no Katasumi ni (In This Corner of the World)"?
Wiem że to może głupie, ale szukam kogoś kto by przetłumaczył pierwszy odcinek pierwszej serii Pokemon (z japońskimi nazwami postaci, miejsc i pokemonów) do najnowszego HD remastera (tylko pierwszy odcinek został zremasterowany).
Chciałbym by ktoś dokończył serie Detektyw Conan Podaję stronę z odcinkami http://www.meitantei-sekai.pl/serie/det … n/odcinki/ chciałbym by ten tytuł został ukończony lecz nie widzę napisów do tego tytułu
Ostatnio edytowany przez GhostDager (2017-08-17 15:11:36)
Jak można skończyć coś, co nie ma końca?
Jak można skończyć coś, co nie ma końca?
To pewnie jakaś deklaracja do twórców
Pewnie GhostDagerowi chodziło o wszystkie do tej pory wyemitowane odcinki.
Tak brawo dla Mallow wie o co mi chodziło
Witam
Czy ktoś może przetłumaczyć (albo ma gotowe napisy) do filmowej adaptacji anime
Parasyte Part 1 i 2 [BluRay].
Albo wskazówka gdzie można znaleźć.
Pozdrawiam
Dzięki wtas czekam zatem na 2
Ostatnio edytowany przez Candelabrro (2017-08-26 18:24:48)
Witam
Czy ktoś może przetłumaczyć (albo ma gotowe napisy) do filmowej adaptacji anime
Parasyte Part 1 i 2 [BluRay].
Albo wskazówka gdzie można znaleźć.
Pozdrawiam
napisy do part 1 są tu https://www.opensubtitles.org/pl/search … vie-196318
Cześć dokończył by ktoś tłumaczenie Gundam Build Fighters?
To samo pytanko do drugiego sezonu Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans.
Zainteresowałby się ktoś ovą Brave witches?
Akurat przy GBF jest tyle samo odcinków co tutaj.
Hunter Killer napisał:Akurat przy GBF jest tyle samo odcinków co tutaj.
Masz rację, nie spojrzałem dokładnie. Ten Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season też jest niecały na online, ale parę odcinków więcej można zobaczyć. Niestety, Gundam mimo że świetny, nie jest popularny zbytnio u polskich tłumaczy.
Masz rację, nie spojrzałem dokładnie. Ten Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season też jest niecały na online, ale parę odcinków więcej można zobaczyć. Niestety, Gundam mimo że świetny, nie jest popularny zbytnio u polskich tłumaczy.
A no to fakt niestety. Albo napisów nie ma, albo mają zwalony timing lub tłumaczenia, albo są często do wersji niedostępnej dopasowane...
Zostaje więc oglądanie po angielsku.
Ostatnio edytowany przez wtas (2017-08-31 10:52:45)
Witam.
Czy ktoś byłaby w stanie zrobić tłumaczenia odcinków Shugo Chara Party? Posiadam napisy angielskie w plikach txt. Ogólnie znalazłam część tutaj, a część gdzieś przetłumaczone w sumie razem 19 odcinków, ale nie ma pozostałych 20-25. Każdy odcinek trwa około 13 minut. Proszę pomożecie? Będę bardzo wdzięczna, bo chciałabym móc obejrzeć te anime!
Ma ktoś w planach KanColle the movie?
Ma ktoś w planach KanColle the movie?
Jeśli nikt się nie weźmie za film to może ja coś podłubię. Ale najpierw niech wyjdzie chociaż jakaś dobra wersja.