Nie jesteś zalogowany.
Tak sobie przeglądałem pewien profil na ansi, kliknałem link do profilu na MAL-u i nie działa.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2017-09-24 17:11:26)
Dostaje pojedyncze wiadomości na skrzynkę fb anis, jakoby nazwa domeny Animesub wygasła i oczekuje na odnowienie. Ktoś coś wie w tym temacie?
Dostaje pojedyncze wiadomości na skrzynkę fb anis, jakoby nazwa domeny Animesub wygasła i oczekuje na odnowienie. Ktoś coś wie w tym temacie?
Dziś w nocy strona nie działała.
Tak, ale wiadomości tej treści dostaje teraz. I nie wiem czy to jakieś pojedyncze przypadki, gdyż samemu takiego problemu ja, jak i ty, czy inni nie mają.
Tych napisów nie ma ani w szukajce, ani w katalogu.
Tych napisów nie ma ani w szukajce, ani w katalogu.
Zawiodę cię, ale jak je wyszukasz to są, ale fakt w katalogu całej serii brak
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-12-11 14:56:59)
Co do niedziałania to często pojawia się takie cuś
Tak, ale wiadomości tej treści dostaje teraz. I nie wiem czy to jakieś pojedyncze przypadki, gdyż samemu takiego problemu ja, jak i ty, czy inni nie mają.
Provider się zagapił i zamiast odnowić domenę wczoraj, nastąpiło to dopiero rano i stąd u co niektórych jeszcze pojawia się taka informacja.
Uroki ANSI. Tak czy siak do końca dnia powinna działać już wszystkim.
Sprawdzałem u siebie: na Chromie i ME nie mam problemów, ale gdy włączyłem TORa to właśnie wyświetliła się taka informacja.
Wygląda na to, że DNS potrzebuje czasu by załapać + dochodzi do tego cache przeglądarek stare co niektórych osób.
Youtube - to moja pasja!
Shaft napisał:Tych napisów nie ma ani w szukajce, ani w katalogu.
Zawiodę cię, ale jak je wyszukasz to są, ale fakt w katalogu całej serii brak
Wpisałeś pełną nazwę i znalazło po "no Susume". Wpisz samo "Net-juu", to nie znajdzie. A gdyby Net-juu było pełnym tytułem? Strach pomyśleć.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2017-12-11 17:10:25)
Shaft O, faktycznie, masz racje.
Jest już w katalogu.
@max-kun, w screenie z katalogu szukałeś pod "Nee", podczas gdy tytuł zawiera "Net-juu".
Pamiętajcie, że mamy 2 typy wyszukiwarek:
- główną znajdującą się w prawym rogu strony,
- starszą, którą znajdziecie po kliknięciu "Szukaj" w górnej belce strony. (hmmm)
Widzę, że nie ma jakiegoś prostego dostępu do tego. Proszę, link do starszej wyszukiwarki:
http://animesub.info/szukaj_old.php?ZW=0
Ogólnie dostęp do starszej wyszukiwarki bez wklepywania adresu można mieć tylko poprzez kliknięcie linku tytułu z katalogu. Wtedy jesteśmy w starszej wyszukiwarce.
W tej starszej nie ma problemu ze znalezieniem tytułu, nawet po wpisaniu samego "net-juu".
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2017-12-11 17:30:34)
Dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu. Ważne, że wszystko już gra i nie ma problemów.
Wyszukiwarka działa jak działa przez to że:
1. Dodanie minusa przed inne znaki jest traktowane jako polecenie do nie wyszukiwania danych znaków aż do następnego odstępu.
2. Dodanie plusa przed inne znaki jest traktowane jako polecenie do koniecznego wyszukiwanie danych znaków aż do następnego odstępu.
3. Wpisanie znaków pomiędzy "" nakazuje wyszukiwanie wpisanych znaków tak jak się je wpisało (nie wiem czy wyszukiwarka ansi akurat to ma).
Stara wyszukiwarka zapewne nie ma zaprogramowanych takich rzeczy dlatego minusa traktuje jak znak, a nie polecenie.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2017-12-11 18:57:59)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Z jakiegoś powodu jednak zrezygnowano ze starej wyszukiwarki, nie? Musiała mieć więcej minusów niż plusów, jednak ANSi już od jakiegoś czasu się sypie i tych plusów nowej wyszukiwarki jest coraz mniej.
Z jakiegoś powodu jednak zrezygnowano ze starej wyszukiwarki, nie? Musiała mieć więcej minusów niż plusów, jednak ANSi już od jakiegoś czasu się sypie i tych plusów nowej wyszukiwarki jest coraz mniej.
A były jakieś plusy? Odkąd jest nowa, prawie niczego nie mogę przez nią znaleźć i przestałem jej używać.. Google lepiej sobie radzi.