Nie jesteś zalogowany.
max-kun napisał:XxBhaalxX napisał:Ok, zaczynam oglądać wydanie BD. Niestety są dodatkowe sceny. Nie wiem czy coś to da, ale mogę podesłać ci suby tylko tyle że bez dodatkowych scen i linijek. Niestety oglądam tylko rawy. Na chwile obecna takie coś mogę zrobić. Niestety dopasowanie napisów nie jest łatwe bo co jakiś czas zmienia się przesunięcia, tak samo było w 1 epku ale bez dodatkowych scen.
Rozczaruję cię, ale na 75% raczej nie będę wydawał wersji rozszerzonej z BD, no chyba iż "kiedyś" Glue to przetłumaczy.
.
Czyli, bez sensowna robota? Bo widzę że tylko 2 ep ma dodatkowe sceny, porozrzucane.
Skoro to tylko 2 epki, to może kiedyś to wydam, ale jak pisałem poczekam na jakieś ew. tłumaczenie od Glue. Chociaż skoro te nowe scenki mało, co wnoszą, to po co się trudzić.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2017-12-30 20:53:49)
XxBhaalxX napisał:max-kun napisał:Rozczaruję cię, ale na 75% raczej nie będę wydawał wersji rozszerzonej z BD, no chyba iż "kiedyś" Glue to przetłumaczy.
.
Czyli, bez sensowna robota? Bo widzę że tylko 2 ep ma dodatkowe sceny, porozrzucane.Skoro to tylko 2 epki, to może kiedyś to wydam, ale jak pisałem poczekam na jakieś ew. tłumaczenie od Glue. Chociaż skoro te nowe scenki mało, co wnoszą, to po co się trudzić.
No powiem, że będzie około 30 linijek do przetłumaczenia, na początku z 1 min, a potem po parę linijek. W każdym razie 2 ep trwa 26.34
@Jak coś to mogę podesłać napisy pod BD z brakiem dodatkowych linijek. Czyli będziecie musieli je zlokalizować.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-12-30 22:22:36)
Jedenasty odcinek - OVA Net-juu no Susume już na ansi. Tym samym koniec serii. Ogromne podziękowania śle, jak zwykle niezawodnej Nicolce, za korektę moich wypocin oraz za tłumaczenie piosenek, a także tym, którzy sięgnęli po nasze wydanie. Co w planach? Obecnie nadrabiam wydawanie Apartamentów Youkai, a potem się zobaczy.
Thx za Net-juu no Susume i czekam na apartamenty a tak poza tym, to liczę bardzo że w ankiecie przejdzie "Arifureta"
Ostatnio edytowany przez hazael (2018-01-04 21:34:34)
Dziękuje za napisy.
Coś wiadomo z tym Drugim odcinkiem?
Coś wiadomo z tym Drugim odcinkiem?
Nie ma i nie będzie.
Czy ma ktoś napisy do wersji BD [Beatrice-Raws] Netojuu no Susume [BDRip 1920x1080 x264 FLAC]
Próbowałem oglądać z napisami do wersji [Glue] autorstwa Max-kuna, ale niestety różnice są tak znaczące, że po 2 odcinku spasowałem.
Obejrzę pewnie w tej wersji - chociaż szkoda mi ściągniętej BD.
Pozdrawiam
Czy ma ktoś napisy do wersji BD [Beatrice-Raws] Netojuu no Susume [BDRip 1920x1080 x264 FLAC]
Próbowałem oglądać z napisami do wersji [Glue] autorstwa Max-kuna, ale niestety różnice są tak znaczące, że po 2 odcinku spasowałem.
Obejrzę pewnie w tej wersji - chociaż szkoda mi ściągniętej BD.
Pozdrawiam
Zły temat, tyle czasu i nie wiesz gdzie pisać? Poza tym przeczytaj posty wyżej.
Tu pisz w sprawie synchra:Szukam synchro do
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-29 10:32:16)
Masz racje. Nie zauważyłem wcześniejszych postów. Sorry
Może i jestem długo ale raczej rzadko, po za tym jestem do tyłu z kilkunastoma seriami, zwyczajnie nie sprawdzam wszystkich napisanych postów.
Dzięki za info
pozdrawiam