Nie jesteś zalogowany.
Anidb i asiandvdclub pokazuje, że nie, więc raczej nie.
na u2.dmhy.org też nie widać, czyli nie ma.
Ktoś jest w posiadaniu Mushishi Zoku Shou od REVO?
A widział może ktoś żyjący torrent lub coś z [HAPPY☆LESSON][R2jRAW][OVA+TV+ADVANCE+FINAL] ? Bo juz prawie miesiąc stoi na 70%
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-30 22:28:58)
Na u2.dmhy.org jest z czterema seedami.
Witam!
Poszukuję napisów pl do trzech filmów, kompilacji pierwszego serialu Mobile Suit Gundam, tj. Mobile Suit Gundam, Mobile Suit Gundam II: Soldiers of Sorrow oraz Mobile Suit Gundam III: Encounters in Space.
Witam!
Poszukuję napisów pl do trzech filmów, kompilacji pierwszego serialu Mobile Suit Gundam, tj. Mobile Suit Gundam, Mobile Suit Gundam II: Soldiers of Sorrow oraz Mobile Suit Gundam III: Encounters in Space.
Z tego co wiem to jedyne polskie suby jakie ujrzały światło dzienne to te na oficjalnym wydaniu na DVD
1 i 2 film
3 film
Nephilim napisał:Witam!
Poszukuję napisów pl do trzech filmów, kompilacji pierwszego serialu Mobile Suit Gundam, tj. Mobile Suit Gundam, Mobile Suit Gundam II: Soldiers of Sorrow oraz Mobile Suit Gundam III: Encounters in Space.Z tego co wiem to jedyne polskie suby jakie ujrzały światło dzienne to te na oficjalnym wydaniu na DVD
1 i 2 film
3 film
Thx za info.
Gdzie można znaleźć pełny sezon Super Dimension Fortress Macross z napisami PL???
Całości obecnie nie znajdziesz też
Te tutaj powoli wychodzą
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260616
W bazie są napisy do obu części Space Dandy, jednak mam problem ze zdobyciem plików wideo do nich. Może ktoś podratować mnie, gdzie można je zdobyć? Może ktoś ma hardki z tymi napisami? Albo napisy zsynchronizowane z innymi wydaniami, które są jeszcze dostępne.
Ma. Link do kompletu w pierwszym poście: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=255841.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2018-02-08 20:19:34)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Stokrotne dzięki! Tego się nie doszukałem.
Całości obecnie nie znajdziesz też
Te tutaj powoli wychodzą
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260616
Wielkie dzięki. Akurat tego szukałem
Poszukuję napisów The idolmaster cinderella girls. Podobno udostępniane są tylko poprzez maila. Wie ktoś coś może na ten temat? Może ktoś je ma i zechciałby się ze mną podzielić?
Poszukuję napisów The idolmaster cinderella girls. Podobno udostępniane są tylko poprzez maila. Wie ktoś coś może na ten temat? Może ktoś je ma i zechciałby się ze mną podzielić?
Niestety, osoby posiadające te napisy podpisały cyrograf i nie mogą ich udostępniać innym, a autor pozmieniał kilka słów w plikach dla poszczególnych osób, także gdy pojawią się publicznie będzie wiedział, kto je udostępnił. Podobno działa napisanie do niego pw z adresem e-mail, ale wiele osób przerosło dodanie go do wiadomości lub odpowiedzenie na pytanie o niego.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
krzychu1301 napisał:Poszukuję napisów The idolmaster cinderella girls. Podobno udostępniane są tylko poprzez maila. Wie ktoś coś może na ten temat? Może ktoś je ma i zechciałby się ze mną podzielić?
Niestety, osoby posiadające te napisy podpisały cyrograf i nie mogą ich udostępniać innym, a autor pozmieniał kilka słów w plikach dla poszczególnych osób, także gdy pojawią się publicznie będzie wiedział, kto je udostępnił. Podobno działa napisanie do niego pw z adresem e-mail, ale wiele osób przerosło dodanie go do wiadomości lub odpowiedzenie na pytanie o niego.
Wystarczyło napisać "Ja jestem autorem i tylko do mnie możesz się zgłosić"
Demonis Angel napisał:krzychu1301 napisał:Poszukuję napisów The idolmaster cinderella girls. Podobno udostępniane są tylko poprzez maila. Wie ktoś coś może na ten temat? Może ktoś je ma i zechciałby się ze mną podzielić?
Na poważnie napisałem mu na pw o 10 rano.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Mammoth napisał:Demonis Angel napisał:Niestety, osoby posiadające te napisy podpisały cyrograf i nie mogą ich udostępniać innym, a autor pozmieniał kilka słów w plikach dla poszczególnych osób, także gdy pojawią się publicznie będzie wiedział, kto je udostępnił. Podobno działa napisanie do niego pw z adresem e-mail, ale wiele osób przerosło dodanie go do wiadomości lub odpowiedzenie na pytanie o niego.
To jak z tymi napisami będzie?;p
Demonis Angel napisał:Mammoth napisał:Wystarczyło napisać "Ja jestem autorem i tylko do mnie możesz się zgłosić"
To jak z tymi napisami będzie?;p
No przecież napisałem, że dostałeś wiadomość na pw. Wydaje mi się, że wszystko w niej wyjaśniłem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Poszukuję Mobile Suit Gundam z napisami PL (najlepiej w HD).