Nie jesteś zalogowany.
Potrzebuję ktoś korektora? Z chęcią pomogę
Masz błąd w pierwszym wyrazie poprzedniego posta.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Szukam kogoś do korekty gotowych napisów Evil or Live.
Gotowe odcinki na tą chwilę: 03-05
Wstawione są już na stronę, więc jak komuś się będzie chciało i wykona niech napiszę na pw lub emial: olihere@wp.pl
Jak znajdę czas, to sprawdzę napisy na komputerze, ponieważ na telefonie mi się nie wyświetlają.
olihere1 napisał:Szukam kogoś do korekty gotowych napisów Evil or Live.
Gotowe odcinki na tą chwilę: 03-05
Wstawione są już na stronę, więc jak komuś się będzie chciało i wykona niech napiszę na pw lub emial: olihere@wp.plJak znajdę czas, to sprawdzę napisy na komputerze, ponieważ na telefonie mi się nie wyświetlają.
Dla mnie czytanie czegokolwiek na telefonie to męczarnia a wzrok mam nienajgorszy.
Jak znajdę czas, to sprawdzę napisy na komputerze, ponieważ na telefonie mi się nie wyświetlają.
Na telefonie, co najwyżej możesz sprawdzić pogodę a nie napisy.
Poszukuję kogoś chętnego do sprawdzenia moich specjali do Senki Zesshou Symphogear GX.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2018-03-18 23:40:38)
Poszukuję kogoś chętnego do sprawdzenia moich specjali do Senki Zesshou Symphogear GX.
Może mi się to czkawką odbić, ale co mi tam. Sprawdzę.
Witam.
Poszukuję korektora lub korektorów do następujących projektów:
1) Senki Zesshou Symphogear GX ---> Senki Zesshou Symphogear AXZ ---> Senki Zesshou Symphogear ---> Senki Zesshou Symphogear G (poprawki)
2) Macross Delta
3) Cross Ange: Tenshi to Ryū no Rondo odcinki 1-8 + ewentualnie jakieś późniejsze odcinki (poprawki)
4) Akb0048 Next Stage (poprawki) ---> Akb0048 First Stage
5) Enmusubi no Youko-chan
Napisy do pierwszego oraz drugiego będą wydawane w cyklu jednego odcinka na tydzień. Pozycja numer trzy oraz cztery będą robione w między czasie. Natomiast pozycja numer pięć będzie ukazywać się co dwa tygodnie jeden odcinek.
Ewentualnych korektorów prosiłbym o wiadomość prywatną, a także jeśli ktoś ma jakieś pytanie/a.
Późniejszy kontakt będzie najprawdopodobniej odbywał się przez platformę discord. Ale to już kwestia do uzgodnienia.
Pozdrawiam,
Ensukara
Witajcie
Jeśli miałby ktoś ochotę się podjąć - poszukuję korektora do serii Major 2nd
Pozdrawiam
Kontakt najlepiej mailowy:
munnek@vp.pl
Miłego misiaki!
Witajcie. Szukam osoby, która zrobi redakcję mojego tłumaczenia do Slow Start, do odcinków 5-12 (http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260830). Niestety kolega ~seba609 wycofał się z projektu, mimo że redakcję do odcinków odcinków 1-4 zrobił naprawdę super. Chodzi mi o doszlifowanie tłumaczenia i zrobienie korekty, by nie było sztywne i zyskało lekkość i polot. Dzięki .
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Witam. Szukam osoby/osób chętnych do korekty poniżej wymienionych serii:
- Wata no Kuni Hoshi
- Luck & Logic / Hina Logi: From Luck & Logic
- Stop!! Hibari-kun!
- Zoids Wild i reszta Zoidów (sam zaczynam przygodę z nimi)
- Magical Nyan Nyan Taruto
- ew. Regalia: The Three Sacred Stars - cała seria przetłumaczona i dostępna tutaj, ale wymaga dopieszczenia.
Kolejność projektów losowa. Zależy kto do czego się zgłosi, choć nie ukrywam, że na Zoidach zależy mi najmocniej.
Nie wymagam żadnego doświadczenia, byle korekta była w stanie mnie przypilnować z tempem tłumaczenia. ~wtas może pożyczyć lateks i pejcz.
Ostatnio edytowany przez miriamel (2018-08-28 22:21:50)
Potrzebna dobra dusza, która zajęłaby się korektą wszystkiego, co osierociła imć księżniczka (nie żeby było tego bardzo dużo, raptem parę specjali i ovek, więcej info na PW). Mile widziane (choć nie obowiązkowe) osłuchanie z japońskim w stopniu pozwalającym na wyłapanie ewentualnych baboli tłumaczeniowych.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Szukam chętnego/ej do korekty odc. 9 Kakumeiki Valvrave (Valvrave the Liberator).
Wymóg: ogarniać przecinki
Więcej na pw (zalecam discord/gmail).
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
Jakby ktoś poszukiwał korektora na weekendy to jestem skory do pomocy.
Skończyłem robić stronę internetową dla klienta więc dużo więcej czasu mam.
kontakt:
jakub.danelski@gmail.com
https://www.facebook.com/SmArTttyy
Ostatnio edytowany przez Ayen22 (2018-10-06 20:36:11)
Znalazłby się ktoś chętny do korekty czwartego odcinka Free! Take your marks? Minus jest taki, że trzeba to sprawdzić z wrzuconego odcinka (albo raczej filmu, bo to połączenie 4 odcinków), bo anime nie posiada angielskiego timingu... Pozostałe 3 mam, a tego ostatniego nie, a korektorka nie odzywa się od 2 miesięcy, a chciałabym w końcu to wrzucić :/
Z miłą chęcią się podejmę