Nie jesteś zalogowany.
I ja podbijam do posta wyżej.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-03-27 05:30:18)
I ja podbijam do posta wyżej.
Podziękuj jak człowiek a nie podbijasz
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
XxBhaalxX napisał:I ja podbijam do posta wyżej.
Podziękuj jak człowiek a nie podbijasz
Napisałbym ci coś ale mi się nie chce, a podsumowanie, zostaje na sam koniec całości.
Może wypadało by zrobić tu porządek i usunąć niepotrzebne posty?
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-03-27 19:16:14)
Napisał bym ci coś ale mi się nie chce, a posumowanie, zostaje na sam koniec całości.
A ja ci coś napiszę: ogarnij to zdanie, błagam.
A by było na temat...
@darkatraz, z ciekawości. Kontynuujesz, bo dalej było ciekawsze, czy nie chcesz przerywać projektu?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2018-03-27 08:23:40)
Kontynuuje z jednego powodu. Pokój Albedo i walki na końcu. No to jednak z dwóch powodów.
Kontynuuje z jednego powodu. Pokój Albedo i walki na końcu. No to jednak z dwóch powodów.
Czyli, warto czekać na te dwa momenty pod koniec sezonu?
Pisząc pokój, masz na myśli prawdziwy pokój? Czy inny rodzaj, pokoju?
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-03-27 20:12:51)
Poczekaj na napisy, a się przekonasz. Jutro postaram się oddać do korekty 7ep i od razu za 8 się zabieram wtedy.
A mam takie pytanie, planujesz coś z 3 sezonem czy to będzie już zbyt meczące?
Aktualnie to nie wiem. Zobaczymy w praniu jednak nic nie obiecuję.
Nie długo w ramach takiego czekania długiego wstawię napisy do odcinków 7-9.
Z drobnym poślizgiem ale jest.
Odcinek 09
Udanego oglądania.
Overlord ma się dobrze. Odcinki są aktualnie u korektorki z czego jeden poszedł do QC. Więc jedyne co Wam pozostaje to cierpliwie czekać.
10 odcinek już na ANSI. Na resztę trzeba czekać aż wrócą z korekty.
+1 Cierpliwości
A już niebawem 3 sezon.
Kavix mówił że podejmuje sie korekty
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Oddaje odcinek 11, 12 siedzi w QC, a 13 ma parę zgrzytów.
Więc 12 odcinek dodany. Finał będzie po sesji bo aktualnie to jest ważniejsze.
A więc. Sezon drugi Overlorda uznaję oficjalnie za zakończony. Niżej znajdziecie linka do napisów.
Teraz trochę posłowia.
Na wstępie chciałbym podziękować bardzo Shirin Shenn, że znosiła moje babole, wypociny i momentami raki, jakie popełniałem w napisach. Kolejno Tempestowi, który pilnował i wyłapywał literówki, błędy stylistyczne itp. Bakurze który pomógł przy efekcie do creditsów w odcinkach 6-12. Jednak największe podziękowania należą się osobom, które miały anielską cierpliwość i czekały ciągle na kolejne napisy.
Mam wielką nadzieję, że napisy Wam się spodobały, a co do trzeciego sezonu. Aktualnie nie wiem, czy będę go brał, patrząc po tym, że wydanie ostatniego odcinka drugiego sezonu opóźniło się aż o 3 miesiące.
Aktualnie jedyne co mogę dla Was zrobić jeszcze to przystosować napisy do wydania BD.
Tak więc dzięki jeszcze raz za wszystko i udanych wakacji wszystkim
Ostatnio edytowany przez darkatraz (2018-06-25 00:59:10)