Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś będzie tłumaczył może Oavke?
Do tego nawet nie ma angielskiego suba i nie wiadomo, czy w ogóle będzie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Do tego nawet nie ma angielskiego suba i nie wiadomo, czy w ogóle będzie.
Ymmm a tutaj nie ma czasami? https://animetosho.org/search?q=Masamune-kun
Kamiyan3991 napisał:Do tego nawet nie ma angielskiego suba i nie wiadomo, czy w ogóle będzie.
Ymmm a tutaj nie ma czasami? https://animetosho.org/search?q=Masamune-kun
Nie ma. OAV jest tylko chyba po francusku
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2018-08-07 19:54:39)
Czy ktoś będzie tłumaczył K-On!: Ura-On!+K-On!!: Ura-On!!?
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-07 21:15:52)
Cóż wydaje mi się że tu jest Eng sub ;d Czy mi się wydaje?
https://www.youtube.com/watch?v=39wmXAUAXUA
To są trollsuby, które moderacja wywala z nyaa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Najwyżej pobiorę z tamtej strony co podawałem i sprawdzę co tam jest ;d
To jest badziewie do kwadratu... A na dodatek suby już są, klik. Wypadałoby sprawdzić, zanim się tu o coś pyta. Swoją droga... Masz jakąś fazę na te pierdółki?
matiasmovie napisał:Czy ktoś będzie tłumaczył K-On!: Ura-On!+K-On!!: Ura-On!!?
To jest badziewie do kwadratu... A na dodatek suby już są, klik. Wypadałoby sprawdzić, zanim się tu o coś pyta. Swoją droga... Masz jakąś fazę na te pierdółki?
Widzisz nie pomyślałem o wpisaniu po prostu special xD
Jak się już pobrało to sobie zobaczę co to te pierdółki, a nóż któraś jest coś warta
Aż mi się przypomniał projekt rocznicowy od LordCrane. Niestety od pół roku gościa nie ma więc nie wiadomo co z tym projektem.
Witam, piszę na tym forum po raz pierwszy . Proszę o dokończenie tłumaczenia Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season, ponieważ jest aktualnie 14 polskich odcinków, a anime jest naprawdę super, a u mnie jest trochę ciężko z ingliszem. Anime jest naprawdę super, tylko szkoda ze nie tłumaczone. wszystkie odcinki są tutaj tylko nie po polsku
https://www.animezone.pl/odcinki/mobile … 2nd-season
Błagam o szybką reakcję na tą moją prośbę .
Witam byłby ktoś chętny na dokończenia anime Gundam Build Fighters pierwszy sezon jest tylko 13 przetłumaczonych i prosiłbym kogoś chętnego o dokończenie jeśli to możliwe i tak jak kolega wyżej dokończenie tłumaczenia Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans 2nd Season.
W formie przypomnienia, znowu truję dupę, z prośbą o przetłumaczenie
Aktualnie tyle tylko znalazłem.
Boku no Kanojo ga Majime Sugiru Shobitch na Ken
Classroom Crisis - Animesub ep1 - 2015.07.10
Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi - Grupa która miała to tłumaczyć porzuciła projekt. 0/12
Granblue Fantasy The Animation
Ginga Kikoutai Majestic Prince
Kakumeiki Valvrave - Animesub ost.8/24 epek - 2014.09.25
K Return of Kings - 2 epki ktore były tylko na forum ansi ale przepadły - 2015-11-27
Luck and Logic - Animesub ep03 - 2016.01.27
Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai - Animesub ep04 - 2015.12.21
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2019-04-04 12:30:40)
Luck & Logic mam całe przetłumaczone, ale że to było jedno z moich pierwszych tłumaczeń, więc pewnie wymaga gruntownej korekty lub wzięcia się od nowa. Spróbuję wydać z resztą Hiny Logi (październik-lipiec, I guess).
Cześć. Szukam starego anime w tłumaczeniu na język angielski. Końcówka lat 80-tych, tytuł brzmi Attacker You!!! (pl. Pojedynek Aniołów) Główny watek to siatkówka, a właściwie losy drużyny szkolnej i zawodniczki You Hazuki, w polskiej wersji z Polonii 1 to była Jeanne.
Wiem że jest ona dostępna z napisami angielskimi na YouTube ale czy można gdzieś to ściągnąć? Chciałabym mieć w prywatnym zbiorze na wypadek gdyby YT postanowiło usunąć
Pozdrawiam!
Cześć. Szukam starego anime w tłumaczeniu na język angielski. Końcówka lat 80-tych, tytuł brzmi Attacker You!!! (pl. Pojedynek Aniołów) Główny watek to siatkówka, a właściwie losy drużyny szkolnej i zawodniczki You Hazuki, w polskiej wersji z Polonii 1 to była Jeanne.
Wiem że jest ona dostępna z napisami angielskimi na YouTube ale czy można gdzieś to ściągnąć? Chciałabym mieć w prywatnym zbiorze na wypadek gdyby YT postanowiło usunąć
Pozdrawiam!
Proszę, pierwsze 20 odcinków, na pozostałe musisz poczekać, bo wychodzą nieregularnie
Proszę, pierwsze 20 odcinków, na pozostałe musisz poczekać, bo wychodzą nieregularnie
To już Bodzio częściej wydaje niż oni