Nie jesteś zalogowany.
szukam synchro pod BD Gokukoku no Brynhildr.
Leży u mnie w zbiorze.
Przy okazji:
Saenai Heroine no Sodatekata Flat będę dzisiaj synchronizował, a Love Hina nie udało się zsynchronizować przy pomocy sushi (ręcznie wywalało puste pliki, automatem pomijało odcinki).
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-08-04 20:15:10)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Saenai Heroine no Sodatekata Flat będę dzisiaj synchronizował, a Love Hina nie udało się zsynchronizować przy pomocy sushi (ręcznie wywalało puste pliki, automatem pomijało odcinki).
Przerobiłeś napisy na srt/ass? daj jeszcze --sample-rate 48000 --window 600 może pomoże jak są jakieś dłuższe dodatkowe sceny
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-04 21:39:02)
Demonis Angel napisał:Saenai Heroine no Sodatekata Flat będę dzisiaj synchronizował, a Love Hina nie udało się zsynchronizować przy pomocy sushi (ręcznie wywalało puste pliki, automatem pomijało odcinki).
Przerobiłeś napisy na srt/ass? daj jeszcze --sample-rate 48000 --window 600 może pomoże jak są jakieś dłuższe dodatkowe sceny
Zsynchronizowane pod [KAA] były w .srt. Jak już wypluło jakieś napisy, to timing był nietknięty. Podobny problem miałem w Samurai 7, wina prawdopodobnie leży po stronie synchronizacji - napisy pewnie były przesuwane co kilkanaście linijek byle dało się oglądać (sam tak robiłem w AllPlayerze, gdy zaczynałem oglądać z napisami).
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Posiada ktoś synchro do BD Canaan albo pliki tv pasujące do napisów z ansi?
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-06 14:56:41)
Posiada ktoś synchro BD Robotics Notes lub namiary na odcinki któregoś z poniższych wydań w wersji TV?
[WhyNot], [Commie], [Zero-Raws]
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-06 21:24:17)
Ma ktoś synchro do
-BD Nagi no Asukara
-BD Photokano lub namiary na odcinki [UTW] Photokano wersja TV?
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-09 16:07:47)
Ma ktoś może Banner of the Stars III [2005] raw - rozszezona wersja Bannera III DVD?
(2 Epki mam oddzielnie)
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-08-19 14:22:07)
Ma ktoś napisy do bd, Mai otome?
Zgłoś się do demonisa, on posiada
Zgłoś się do demonisa, on posiada
Spradzałem, wszystkie napisy wyświetlają wyświetlają się tylko przez dwa sekundy i trzeba pauzować co drógą linijkę.
to masz coś nie tak z odtwarzaczem
Sprwadziłem napisy w aegi, każda linika w czasie wyświetlania ma dwa sek.
a czyli chodzi ci że sam czas trwania linii jest nie taki jak wypowiedź? to pewnie wina konwersji z TMP, zapewne ktoś robiąc synchro ustawił na sztywno 2sek zamiast dać opcję przeliczania długości na podstawie długości tekstu.
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-30 16:52:48)
Jeszcze ew. możesz odpalić napisy w kainote i tam wejść w przesuwanie czasów i dać takie opcje jak na obrazku, wtedy po kliknięciu przesuń "naprawi" czasy końcowe, w ten sposób, że algorytm przeliczy ile mniej więcej powinna trwać linijka w tych zbyt długich dla 2skeund, nie będzie to idealne ale lepsze niż sztywne 2sekundy dla każdej linijki
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-30 17:40:44)
Szkoda że kainote nie działa na moim kompie
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2018-08-30 21:34:23)
Posiada ktoś synchro do [Beatrice-Raws] Boku dake ga Inai Machi [BDRip 1920x1080 x264 FLAC]?
Ostatnio edytowany przez Decimo (2018-10-30 00:04:57)
Widziałem, że ktoś w tym temacie szukał już synchro do Toaru Kagaku no Railgun BD, mógłbym prosić też o podesłanie:
[Moozzi2] Toaru Kagaku no Railgun BD-BOX (BD 1920x1080 x.264 FLACx2)
albo do
[Beatrice-Raws] Toaru Kagaku no Railgun [BDRip 1920x1080 x264 FLAC]
Dodatkowo jak ktoś ma też do drugiej części czyli do
[Moozzi2] Toaru Kagaku no Railgun S (BD 1920x1080 x.264 FLACx2)
też byłbym wdzięczny
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit: już mam, dzięki za pomoc dobrej duszy
Ostatnio edytowany przez kenem (2018-09-04 18:56:42)
Posiada ktoś synchro do obu sezonów Ai Yori Aoshi do jakiegoś wydania BD?
Witam, posiada ktoś synchro do Saishuu Heiki Kanojo?
Ma ktoś może synchro do BD całej serii Suzumiya Haruhi no Yuuutsu?
Edit: nieważne już.
Ostatnio edytowany przez WatashiIdiot (2018-10-03 21:36:49)