Nie jesteś zalogowany.
Wie ktoś może gdzie znajdę,[ReinForce] Vividred Operation?
elektromaniek napisał:Wie ktoś może gdzie znajdę,[ReinForce] Vividred Operation?
Dzięki, myślałem że torrent jest martwy.
Znajdzie się jakaś dobra dusza i wrzuci Shokugeki no Soma S3 02 (HorribleSubs, 720p) np. na MEGA? Nie korzystam z torrentów, a jedynie tego odcinka mi brakuje, by zacząć oglądanie kompletnego sezonu.
A, czy ci o ten odcinek chodziło? [HorribleSubs] Shokugeki no Soma S3 - 02 [720p].mkv ? Poza tym - pełen sezon ma 24-y odcinki.
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2018-08-26 19:27:01)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Znajdzie się jakaś dobra dusza i wrzuci Shokugeki no Soma S3 02 (HorribleSubs, 720p) np. na MEGA? Nie korzystam z torrentów, a jedynie tego odcinka mi brakuje, by zacząć oglądanie kompletnego sezonu.
Po tak długim czasie oglądać i w wersji tv? Nie lepiej BD ściągnąć już? Poza tym jakoś cicho o 4s jest :/
Po tak długim czasie oglądać i w wersji tv? Nie lepiej BD ściągnąć już? Poza tym jakoś cicho o 4s jest :/
A wyszedł już sezon 3-ci na BD? O 4-tym sezonie wspominał ktoś na forum, że ma wyjść pod koniec roku 2018 lub na początku przyszłego 2019.
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2018-08-26 19:30:14)
Wiem, że nic nie wiem...
XxBhaalxX napisał:Po tak długim czasie oglądać i w wersji tv? Nie lepiej BD ściągnąć już? Poza tym jakoś cicho o 4s jest :/
A wyszedł już sezon 3-ci na BD? O 4-tym sezonie wspominał ktoś na forum, że ma wyjść pod koniec roku 2018 lub na początku przyszłego 2019.
Tak, ale nie wiele grup go wydało.. BD
krzymaj napisał:A wyszedł już sezon 3-ci na BD? O 4-tym sezonie wspominał ktoś na forum, że ma wyjść pod koniec roku 2018 lub na początku przyszłego 2019.
Tak, ale nie wiele grup go wydało.. BD
Może reszta grup czeka na wydanie dodatku Shokugeki no Souma: San no Sara - Tootsuki Ressha Hen odcinki od 13-24.
Bo cały trzeci sezon składa się z "Shokugeki no Souma: San no Sara - odc 01-12" i "Shokugeki no Souma: San no Sara - Tootsuki Ressha Hen-odc 13-24".
Choć spotkałem ludzi, którzy twierdzą, że odcinki 13- 24, to już 4-ty sezon.
I nawet w necie można spotkać zamiast oznaczenia (13-24) jest (01-12).
Przy czym jest dopisek San no Sara - Tootsuki Ressha Hen.
Namieszali w tym Sezonie 3.
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2018-08-26 20:28:24)
Wiem, że nic nie wiem...
Shokugeki no Souma: San no Sara - Tootsuki Ressha Hen
San, czyli trzeci, choć druga część. A że cały sezon jest split-courowy, to inna sprawa.
Ostatnio edytowany przez miriamel (2018-08-26 20:35:46)
Możliwe, chociaż po obejrzeniu, czułem to samo co po 1 i 2 sezonie. I sam myślałem ze Shokugeki no Souma: San no Sara: Tootsuki Ressha Hen to 4 sezon.
Poszukuję napisów do:
Pokemon XY
Pokemon XY&Z.
Gdzie mogę pobrać Brave witches i Vividred Operation od [ReinForce], bez konieczności babrania się z torrentami?
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2018-08-28 08:20:54)
Gdzie mogę pobrać Brave witches i Vividred Operation od [ReinForce], bez konieczności babrania się z torrentami?
arearaw.com
Dzięki.
poszukuję [DameDesuYo] Noragami Aragoto - 05 (1280x720 10bit AAC) [38101E2D].mkv do pobrania z jakiegoś serwera typu MEGA, dysk google, byle nie torrent
EDIT: znalazłem na stronie DameDesuYo, co prawda wersja BluRay, ale na szczęście napisy pasują.
Ostatnio edytowany przez yapi-kun (2018-09-03 21:03:54)
szukam samych Polskich napisów do Neon Genesis Evangelion. możliwie jak najwięcej, abym mógł sobie sprawdzić które pasują z timingiem do wersji torrentów których pobrałem (pierwszy napis w #1 odcinku - 1:52, w filmach sobie co najwyżej sam poprawie timing)
-Neon Genesis Evangelion
-End of evangelion
-Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone
-Evangelion 2.0 You Can (Not) Advance
-Evangelion 3.0 You Can (Not) Redo
Ostatnio edytowany przez ShiZZe (2018-09-04 17:52:22)
Wszystko masz w bazie, więc nie wiem, w czym problem.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
racja, mój błąd, przeczytałem najpierw Japoński tytuł
i zapomniałem dodać: poszukuję resztę napisów do Gabriel dropout (bo narazie są tylko 2)
Reszty nie ma i chyba nie będzie :/
Poszukuję Uchuu Kyoudai od grupy HorribleSubs do pobrania.