Nie jesteś zalogowany.
// AniDB // MyAnimeList //
Tłumaczenie: Sabrack
Piosenki: Pajrox [Opening-Anime.pl]
Status projektu: WSTYRZMANY (brak czasu na kontynuację projektu)
Lista odcinków:
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Ostatnio edytowany przez Sabrack (2018-10-03 20:53:50)
Mnie bardziej to rozwaliło xD
Mnie bardziej to rozwaliło xD
Pokaż spoiler w sumie mogłeś wyciąć te sceny xD
W sumie mogłem, ale średnio potrafię i jeszcze bym coś zwalił XD była wersja Ohys-Raws bez tych wstawek, ale szanujmy się.
Teraz też nie chciało mi się przycinać.
Dla tych dwóch osób, które oglądały te wypociny i tej jednej, która pobierała to na swojego chomika mam złe wieści. Więcej w spoilerze.
Dla zainteresowanych: Żeby jednak nie stać w miejscu, prawdopodobnie zacznę nową serię (jednak tym razem normalną z subami XD).
I będzie to któraś z tych: (jednak muszę sprawdzić "poziom" trudności, żeby wam tego nie skaleczyć ^^)
- Tada-kun wa Koi wo Shinai odcinki 5+ (z tego co mi wiadomo Razorex nie planuje kontynuowania serii) [odpuszczone]
- Sket Dance OVA
- Imouto sae Ireba Ii.
- Ramen Daisuki Koizumi-san
Pozdrawiam i przepraszam za sytuację ~Sabrack
Ostatnio edytowany przez Sabrack (2018-08-14 20:28:20)
Tada Koi mam w planach tłumaczyć końcem lata/początkiem jesieni.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Chyba jest co liczyć na reaktywacje projektu bo dziś HorribleSubs puściło 2 pierwsze odcinki tylko że pod tytułem Frankenstein Family.
Dziękuję za informację! Będę na bieżąco monitorował postępy [HorribleSubs] i postaram się to w wolnym czasie zrobić. [jednak może to potrwać, bo obecnie zajmuję się serią "Itsudatte Bokura no Koi wa 10 cm Datta."], a i planuję wraz z rozpoczęciem nowego sezonu złapać jakąś mniej hajpowaną serię. (zobaczy się po tym, co kto wydaje )
Znowu ja. Itsudatte wydałem jesienią, hardki pojawią się w październiku.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Znowu ja. Itsudatte wydałem jesienią, hardki pojawią się w październiku.
I tak to wydam pod postacią chociażby samych napisów. Zwyczajnie seria mi się podoba i brakuje mi jej w "bazie" ansi.
Projekt został anulowany zgodnie z informacją podaną przez autora. Zamykam temat.