Nie jesteś zalogowany.
Po prostu każdy czeka i nie chce poganiać, jak wyjdzie to będzie, też czekam na alkoholików w między czasie sam nadrabiam % w organizmie.
Temat o wydaniu służy do informowania o nowych wydaniach.
Daj znać, co aktualnie tłumaczysz lub poproś o pomoc
Od autora tematu zależy, czy uznaje dyskusje w temacie i mogę takie posty na życzenie usuwać, jeśli uzna coś takiego za spam.
Także wypadałoby najpierw mieć zgodę autora zanim się coś napisze i zapytać o regulamin tematu co spamem nie zostanie uznane. A według opinii kilku osób z discorda Polskiego fansubbingu nie trzeba na ANSI pijawek. To już lepiej nic nie pisać, a tylko pobierać.
No nie wiem, faktycznie niektórzy wyznają takie podejście, że ich tematy służą wyłącznie za swoistą "tablicę informacyjną" o ich wydaniach, i ja to szanuję, ich temat, ich wybór.
Ja osobiście lubię jak mi tu odpisujecie, trochę życia w tym temacie, a nie takie rzucanie postów w eter do samego siebie :V
Nesbro jak zawsze szuka dziury w całym. Świadczy to o tym, że nie znasz stanowiska Oromisa, bo gdyby chciał, to by wszystko już dawno poleciało (no powiedzmy sobie, że temat przejrzysty nie jest ).
Plus wyrywanie z kontekstu. Niedługo trafisz na listę laureatów nagrody Goebbelsa.
I oto przed wami...
<dramatyczna pauza>
Kolejna dawka słodkości!
Za chwilę zaczynam robotę, więc nie będę się rozpisywał, w każdym razie powiem tylko tyle:
HYPE! Nie mogę się doczekać następnego (ostatniego już, niestety ) odcinka.
Enjoy!
Happy Sugar Life EP11 - Wieczny moment z tobą
Airing w piątki przy potwierdzonych 26 odcinkach:
https://twitter.com/pKjd/status/1043795048406470656
Ale oczywiście liczymy na więcej?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No ba, najlepiej to tasiemiec aż LNkę nadgonią :V
OKEJ, ZDĄŻYLIŚMY NADROBIĆ PRZED KOŃCEM!!!
Szanowni, skończył się czas suszy, nadeszło wyczekiwany moment upojenia! I to potrójny!
Przed wami zaległe odcinki GRAND BLUE:
EP09 - Prawda czy wyzwanie
EP10 - Wyjazd na Okinawę
EP11 - To nie tak, jak myślisz
OKEJ, ZDĄŻYLIŚMY NADROBIĆ PRZED KOŃCEM!!!
Szanowni, skończył się czas suszy, nadeszło wyczekiwany moment upojenia! I to potrójny!
Przed wami zaległe odcinki GRAND BLUE:EP09 - Prawda czy wyzwanie
EP10 - Wyjazd na Okinawę
EP11 - To nie tak, jak myśliszPokaż spoiler Tak się cieszycie?!
Czy jak 9 był gotowy to czekał na 10, a potem te dwa na 11?
Nope, Seba swoje połowy robił od poniedziałku do wczoraj, ja swoje wszystkie trzy machnąłem dzisiaj :V
I koniec, pożegnania nadszedł czas
Przed wami ostatnia dawka słodkości, choć zakończenie jest raczej słodko-gorzkie...
Będzie mi brakowało tej bajki. Naprawdę cieszę się, że podjąłem się jej tłumaczenia, choć trafiłem na nią z przypadku, no i klimatycznie była jednak dość odległa od tego, nad czym zwykłem pracować.
Ogólnie w mojej subiektywnej ocenie była to jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza seria, jaką tłumaczyłem solo. Oby więcej takich.
Pragnę jeszcze dodać, że na szczególne podziękowania zasłużył sobie kolega ~Abyss, za szybkie wychwytywanie wszelkich baboli w napisach i podsyłanie mi ich na FB, zwykle w przeciągu godzinki-dwóch od wydania, wręcz mógłbym go jako korektora dopisać, dzięki stary
Łapcie suby i miłego oglądania ostatniego odcinka!
Kto tej serii nie oglądał, temu gorąco polecam się z nią zapoznać.
Happy Sugar Life EP12 - Słodkie, szczęśliwe życie
No to tyle, idę się oddać chronicznemu schorzeniu nałogowego sezonowego oglądacza anime: depresji międzysezonowej
Do zobaczeniu w następnym, no i:
SŁODKIEGO, MIŁEGO ŻYCIA!
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2018-09-29 02:06:22)
Postać zwykle poboczna typu Yandere dostała główną role i wyszło to dobrze. Zatem chętnie bym jeszcze zobaczył narracje o drugoplanowych postaciach. Dziękuje za napisy.
W bazie jako Grand Blue 09 i 11 są napisy do Happy Sugar Life.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
To nieźle poprawiłem błędy w tych odcinkach xD
Dzięki za uwagę, już wrzucam poprawne.
Proszę uspokoić Oromisa, bo zahajpował się jak pedofil na 5-latki.
W życiu tyle PW nie wymieniłem na tej stronie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-10-05 15:39:53)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie no, my to jesteśmy już za starzy, żeby jarać się jakąś bajką dla dzieci...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000