Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś będzie tłumaczył Kouya no Kotobuki Hikoutai ? Wiem, że to raczej anime dla wąskiego kręgu odbiorców, ale ja byłbym wdzięczny
Przyłączam się do prośby bo sam bym był zainteresowany napisami do tego anime (Kouya no Kotobuki Hikoutai)
Będzie ktoś tłumaczyć B-PROJECT: ZECCHOU*EMOTION?
Czy ktoś będzie tłumaczył Kouya no Kotobuki Hikoutai ? Wiem, że to raczej anime dla wąskiego kręgu odbiorców, ale ja byłbym wdzięczny
Spoko. Przekonał mnie opis i dziewczyny na plakacie. Biorę .
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Dziękuje
Egao no Daika
Circlet Princess
Kemurikusa (TV)
Ktoś coś?
Ja również dziękuję za Kouya no Kotobuki Hikoutai
Ja również dziękuję za Kouya no Kotobuki Hikoutai
Nie ma za co . Tylko gwoli ścisłości, nie będzie to moja seria priorytetowa. Będę wydawał po 4 odcinki w paczce, czyli 1 paczka co 4 tygodnie, więc proszę o cierpliwość. Czytałem opinie widzów, że ponoć animacja CGI mocno kuleje, no ale cóż... Zobaczymy...
Kemurikusa (TV)
Przymierzałem się do tego, bo mnie mroczny plakat zaintrygował. Ściągnąłem nawet 1. odcinek, ale przejrzawszy go, zaraz usunąłem, bo mnie animacja odstręczyła od tej serii ...
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Gotoubun no Hanayome, myślę że warto rzucić okiem ;p
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
fajne to btw, w przyszłym tygodniu wrzucę
Jaram się i czekam. Kolejny sezon i capnąłeś znowu prawdopodobnie jedne z najlepszych kąsków
Nie jest to azjatycka animacja, ale może warto spytać?
Miałby ktoś ochotę przetłumaczyć "gen:LOCK" od Rooster Teeth? Niestety wersje na innych stronach nie mają nawet eng subów, a wytężać słuch by wyłapać każde słowo to jednak nie taka przyjemność.
Nie jest to azjatycka animacja, ale może warto spytać?
Witam.
Chciałbym dowiedzieć się, czy ktoś ma zamiar przygarnąć któryś z następujących animców ze zbliżającego się sezonu:
- Midara na Ao-chan wa Benkyou ga Dekinai
- Isekai Quartet
Są to serie, którymi byłbym potencjalnie zainteresowany, by się nimi zająć osobiście, ale jak to mam w zwyczaju - nie lubię dublować subków, dlatego wolałbym rozeznać się najpierw w sprawie. W sprawie tych serii będę oczekiwał deklaracji innych tłumaczy do najbliższej niedzieli.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez Bufallo (2019-03-07 22:22:55)
No właśnie, wiosna już jest, animce niedługo startują... więc - jest ktoś zainteresowany tłumaczeniem Fairy Gone? Widziałem ten tytuł wspomniany w innym temacie, ale nie wiem czy byli tam też tłumacze.
Wczoraj pobieżnie przeglądałem opisy nadciągających serii wiosennych i Fairy Gone również przykuło moją uwagę settingiem i nazwą studia za nie odpowiedzialnego. Liczę, że ktoś będzie to tłumaczył, zainteresowanie pewnie jest spore
FG to oryginał i nie wiadomo, co z tego wyjdzie. Albo będzie całkiem niezłe (dobra obsada), albo katastrofalnie słabe (opis fabuły).
W każdym razie spokojna wasza rozczochrana. Po pierwszym odcinku pewnie się ktoś znajdzie, o ile będzie dobry.
U mnie na kanale jeden ziomek chyba i tak coś o tym gadał, ale już nie pamiętam dokładnie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
FG to oryginał i nie wiadomo, co z tego wyjdzie. Albo będzie całkiem niezłe (dobra obsada), albo katastrofalnie słabe (opis fabuły).
W każdym razie spokojna wasza rozczochrana. Po pierwszym odcinku pewnie się ktoś znajdzie, o ile będzie dobry.
U mnie na kanale jeden ziomek chyba i tak coś o tym gadał, ale już nie pamiętam dokładnie.
Tak jak kolega wyżej Ciebie, też pobieżnie przejrzałem wiosenną ofertę i FG to jedyne co mnie zainteresowało. Pewnie masz rację, jeśli komuś się spodoba to przetłumaczy.
Hmmm, a że tak zapytam, planuje ktoś tłumaczyć Zoku Owarimonogatari? Wyszły już pierwsze 3 odcinki, kolejne(finałowe) 3 mają wlecieć za 3 dni bodajże, a tymczasem nikt się tym nie zajął(mimo, że seria jest całkiem popularna z tego co widzę po anime grupkach). Jedynie pierwszy odcinek dostał tłumaczenie 3 tygodnie temu, ale od kogoś, kto zaznaczył iż jest to jego pierwsze tłumaczenie i od tamtej pory milczy, więc szczerze mówiąc wątpię by kontynuował tą serię.