Nie jesteś zalogowany.
Yakusoku no Neverland
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Yakusoku no Neverland 2nd Season
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
A akurat miałem Horribla ściągać.
Danke.
PS: swoją drogą, to nie miało być dużo później?
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-01-10 03:18:07)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A akurat miałem Horribla ściągać.
Danke.PS: swoją drogą, to nie miało być dużo później?
Miało być w piątek. Wbijam do horribla po kota, a tu niespodzianka.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Hmm, to ja ci kiedyś polecałem Gandhi Sansa? Bo widzę, że teraz normalna czcionka jest ustawiona. Sam bym innych ustawień użył, ale tak jak teraz też jest schludnie i czytelnie. To się chwali. Pamiętam, że kiedyś jaja z tym u ciebie były. ^^
Baja nawet ciekawa w sumie, ale nie będę się specjalnie napalać po pierwszym odcinku.
2) Czasem są niepotrzebnie powtórzenia. Na początku zamiast "zewnątrz" wystarczyłoby "tam".
3) Gdzieś miało być chyba "tym razem", a było "tym".
4) Zamiast "odsłoniłeś się", trafniejsze byłoby "zdradziłeś się".
Takie tam głównie pierdółki. Z wyjątkiem pierwszej uwagi, bo tutaj wypadałoby się zdecydować.
Czasem coś można by lepiej zapisać, ale to zadanie dla korektora. Z interpunkcji czy pisowni nic nie rzuciło mi się w oczy.
Ogólnie spoko wydanie. No i tutaj jest chociaż dobra jakość video w HS.
Dziena.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-04-03 22:08:53)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Hmm, to ja ci kiedyś polecałem Gandhi Sansa? Bo widzę, że teraz normalna czcionka jest ustawiona. Sam bym innych ustawień użył, ale tak jak teraz też jest schludnie i czytelnie. To się chwali. Pamiętam, że kiedyś jaja z tym u ciebie były. ^^
Baja nawet ciekawa w sumie, ale nie będę się specjalnie napalać po pierwszym odcinku.
Pokaż spoiler Jakieś uwagi do napisów1) Przydałoby się zdecydować, czy to jest normalnie "mama", czy taka "Mama" jako nazwa własna. W jednej linijce piszesz wielką, w następnej już małą. Trochę się połapać nie idzie.2) Czasem są niepotrzebnie powtórzenia. Na początku zamiast "zewnątrz" wystarczyłoby "tam".
3) Gdzieś miało być chyba "tym razem", a było "tym".
4) Zamiast "odsłoniłeś się", trafniejsze byłoby "zdradziłeś się".
Takie tam głównie pierdółki. Z wyjątkiem pierwszej uwagi, bo tutaj wypadałoby się zdecydować.
Czasem coś można by lepiej zapisać, ale to zadanie dla korektora. Z interpunkcji czy pisowni nic nie rzuciło mi się w oczy.Ogólnie spoko wydanie. No i tutaj jest chociaż dobra jakość video w HS.
Dziena.
Były jaja przy hardku do Sasami, gdy przedobrzyłem z upiększaniem (i za starych czasów, gdy używałem 3. surowych stylów do wszystkiego, ale to zamierzchłe czasy). Czcionkę dialogową aktualnie wybieram z twojej paczki (zależnie co mi spasuje do klimatu serii).
2 i 3) Niektóre zdania zmieniałem kilkakrotnie, więc pewnie stąd te błędy.
Poprawiona wersja tv, raczej po kolejnym odcinku, jakbym miał wprowadzać więcej zmian.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ale mnie ta baja rozbudziła, prawie spałem, a tu bum.
Dzięki.
Moja lista anime: klik
Drugi gotowy. Bajka się rozkręca.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Drugi gotowy. Bajka się rozkręca.
No i to jest prezent na "rocznicę", hehe.
Dzięki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trójka gotowa. Znowu wyszło lepiej od moich założeń.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Majster, ale czytałbyś chociaż te napisy przed wrzuceniem.
W trzecim odcinku błąd na błędzie. Włącznie z tymi, które widzi słownik.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Majster, ale czytałbyś chociaż te napisy przed wrzuceniem.
W trzecim odcinku błąd na błędzie. Włącznie z tymi, które widzi słownik.
Przejrzałem napisy ponownie i rzeczywiście trochę tego było, zwłaszcza pewna "chwila".
Sprawdzanie pisowni nie widziało żadnego błędu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Czwarty gotowy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Piąty odcinek. Spodziewałem się trochę innych wyjaśnień.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Szósty odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Siódmy odcinek. Te cliffhangery zaczynają przypominać odcinek jintai'a o mangach. Człowiek się jedynie zastanawia: "Na czym teraz urwą"?
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ósmy odcinek. I tak się kończy odcinki z napięciem, nie to co w poprzednich odcinkach, gdy urwali scenę w połowie. Bajka wróciła na pierwsze miejsce w moim rankingu tego sezonu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dziewiąty odcinek. Takiego zakończenia się nie spodziewałem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dziesiąty odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Jedenasty odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dwunasty odcinek. Seria zakończona, na szczęście dostanie drugi sezon.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.