Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam problem otóż ściągnąłem BATCH z HorrbibleSubs Tokyo ghoul 1+2+3 i jedynie napisy znalazałem u was do sezonu 3 .... mimo prób ściągania wersji chyaa, commie, itd.... nikt nie seeduje i tylko udało mi się ściągnać zawartość od Horrbile problem jest tego typu że do tego pana do tego teamu pasują tylko horrbile napisy albo np. damedesuyo tylko czas jest przesunięty o kilka sekund(nie znam się na kwestiach konwersji itd. ) mogę zapłacić .... jeśli jest potrzeba ale chciałbym oglądnąć sezon 1, oraz drugi z polskimi napisami dziękuję i pozdrawiam oraz przepraszam jesli temat był
Ja jak mam problemy z synchronizacją napisów to odtwarzaczem sobie albo przyspieszam albo opóźniam.
Lepiej pobrać 1 i 2 sezon w wersji bluray ze strony DameDesuYo i zapytać na forum o napisy, bo na pewno ktoś ma pod to synchro.
Za ten caps lock w tytule to spadną kiedyś gromy.
Mam problem otóż ściągnąłem BATCH z HorrbibleSubs Tokyo ghoul 1+2+3 i jedynie napisy znalazałem u was do sezonu 3 .... jeśli jest potrzeba ale chciałbym oglądnąć sezon 1, oraz drugi z polskimi napisami dziękuję i pozdrawiam oraz przepraszam jesli temat był
Jak to nie ma napisów do 1 i 2 sezonu...
A TO CO??
Te napisy pasują do comme i horrbible oraz paru innych z DVD i Bluray-em włączne...
Kobieta zmienna jest
Do przesuwanie czasu w napisach to prosta sprawa. Pobierasz program Aegisub, a dalej to już googlujesz jak przesuwać czasy w aegi, bo mi się nie chce pisać
Albo Kainote (przesuwanie znajduje się po prawej stronie programu)od dobrego ziomeczka Bakury. Ewentualnie VisualSubSync (wystarczy kliknąć ctrl+d).
Ostatnio edytowany przez Gerard (2019-04-27 08:44:36)
Bo mi się chce ściągać, odpalam vlc i skrótem klawiszowym synchro ustawiam.
Strony 1