Nie jesteś zalogowany.
Ma ktoś hardki [Butazaru] Nyan Koi - odcinki 8-12?
Yo, nie wiem czy to ty może iść czy też nie ale szukam konkretnego pliku bądź BD 1080p dobrej jakości (gdzie plik nie wazy więcej niż 1 gb) . A chodzi o to:
[ANK-Raws] Omamori Himari - 10 (BDrip 1920x1080 x264 FLAC Hi10P ver).mkv
Brak sedów (dostało oddzielny torrek), czy ma ktoś może to zachomikowane? Bądź ma jakiś dostęp do lepszego torka.
Dodam jeszcze że wydanie całe [ANK-Raws] Omamori Himari ma błąd w postaci duble 9 epka gdzie 9 i 10 to ten sam odcinek
Ok nie ważne już, po paru godzinach szukania znalazłem.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2020-06-24 21:28:18)
Szukam speciala z Baki'ego. Dokładnie to tego -> [VON] Baki (2016) - OAD [480p][F4430801].mkv
Bo tylko takie wydanie znalazłem na internecie. Jednak seedów brak. Może ktoś ma inne źródło, albo posiada gdzieś zapisane.
edit
dobra, już mam.
Ostatnio edytowany przez Morchold (2020-07-19 14:14:13)
Siemka, ma ktoś może No Guns life 1-12 pod wersję Horrible Subs 1080p i Kaguya-sama wa Kokurasetai (1 sezon) również pod wersję od Horibelków 1080, jakby dało radę to z wrzutką na mega. Podziękował z góry ;d.
Ostatnio edytowany przez matis45671 (2020-07-26 21:17:21)
Siemka, ma ktoś może No Guns life 1-12 pod wersję Horrible Subs 1080p i Kaguya-sama wa Kokurasetai (1 sezon) również pod wersję od Horibelków 1080, jakby dało radę to z wrzutką na mega. Podziękował z góry ;d.
Są w bazie te napisy pod wersję HorribleSubs.
Nie szukam napisów bo tyle że w bazie są to wiem, a rawy do nich .
Nie szukam napisów bo tyle że w bazie są to wiem, a rawy do nich .
Ty tak serio?
Bo wiesz, skoro u "Horriblów" na stronce, w packliście wszystko czego szukasz jest dostępne, to... "proszę pana, ja wysiadam".
Ostatnio edytowany przez roobalek (2020-07-26 22:13:37)
Chodzi mi o wrzutkę na Mega... albo inny tego typu host.
Ostatnio edytowany przez matis45671 (2020-07-26 22:15:42)
Witam,
poszukuję ostatnie epki [SRS] Monster od 66 do 74.
Z góry dzięki za pomoc.
Witam,
poszukuję ostatnie epki [SRS] Monster od 66 do 74.
Z góry dzięki za pomoc.
Szukam Youjo Senki (2019) w wersji CrunchyRoll lub jakieś innej wersji z pasującymi napisami.
Szukam Youjo Senki (2019) w wersji CrunchyRoll lub jakieś innej wersji z pasującymi napisami.
Ja oglądałem na HorribleSubs i wszystko pasowało.
wizard2000 napisał:Szukam Youjo Senki (2019) w wersji CrunchyRoll lub jakieś innej wersji z pasującymi napisami.
Ja oglądałem na HorribleSubs i wszystko pasowało.
Dzięki, tak też zrobiłem
Szukam napisów, hardków do Maison Ikkoku: Kanketsu-hen. Istnieję coś takiego? Ktoś może zrobił na własny użytek i chciałby się podzielić?
szukam napisów do Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
z gory dzieki
szukam napisów do Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.
z gory dzieki
Jest na ANSI, ale trzeba przez katalog alfabetyczny wyszukać:
Szukam napisów, hardków do Maison Ikkoku: Kanketsu-hen. Istnieję coś takiego? Ktoś może zrobił na własny użytek i chciałby się podzielić?
To było swego czasu na licencji, więc z bazy albo poleciało, albo nikt się nie brał, bo jako społeczność chcielibyśmy być fair wobec wydawcy propagującego anime na terenie Polski. Tyle tylko, że AV Visionen dawno wycofało się z naszego kraju, a ich wydanie... cóż, nie było najwyższych lotów (ogólnie napisy od nich to zwykle chyba nieudolny "translator" z niemieckiego).
Co do clue - cierpliwości, za parę miesięcy będzie na rocznicę Kuruoshii Anime.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Posiada ktoś Brave witches, chodzi mi o wydanie [Eila] w 720p.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2020-08-04 18:33:10)
Posiada ktoś Brave witches, chodzi mi o wydanie [Eila] w 720p.
Jutro wrzucę na mega.