Nie jesteś zalogowany.
W związku z apelami użytkowników oraz popularności fanowskiego addonu do przeglądarki, o którym można poczytać tutaj, wychodzimy naprzeciw i wstawimy taką już oficjalnie. Musimy zdecydować się na jedną, więc propozycja padła na ankietę. Niech większość zdecyduje.
I tura:
Możliwe opcje:
Czas trwania ankiety? Do przyszłego poniedziałku (do końca dnia).
Wygrały:
Możliwe opcje:
A czemu red nie ma do wyboru?
Tylko nie usuwajcie czasem stylu 'zielony' - ze mną od 2006
Pomarańczka ma to coś.
Pomarańczka ma to coś.
+1
Pomarańczowy jakoś przyciąga.
A to jakoś problematyczne się robi, gdyby chcieć dodać więcej niż jeden?
Ciemne motywy są obecnie w modzie, a zawsze to jakiś wybór dla ludzi.
Osobiście używam niebieskiej na komputerze i na taką też zagłosowałem
Hm.. szczerzę to chyba, najmniej orange kojarzy mi się z onlincami i tym podobnym. Wiec to mój wybór.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2020-11-10 05:04:02)
Zielony uspokaja
A to jakoś problematyczne się robi, gdyby chcieć dodać więcej niż jeden?
Ciemne motywy są obecnie w modzie, a zawsze to jakiś wybór dla ludzi.
Jedna, zmiana w 5 min.
Więcej, dodatkowe buttony do zmiany, nowe rekordy w bazach danych (zapisują aktualnie wybraną przez użytkowników), aktualizacje wszystkich istniejących, testy itd.
Pewnie trochę tu przesadziłem, ale tak to mniej więcej wygląda.
Jedna, zmiana w 5 min.
Więcej, dodatkowe buttony do zmiany, nowe rekordy w bazach danych (zapisują aktualnie wybraną przez użytkowników), aktualizacje wszystkich istniejących, testy itd.Pewnie trochę tu przesadziłem, ale tak to mniej więcej wygląda.
Rozumiem. W takim razie pierwsza będzie chyba neutralnym wyborem.
Niezależnie od wyniku, zostaję przy najbardziej przyjaznym dla oka stylu, czyli "Blacklight".
Ato wa wakai mono ni makaseru.
Czarno-zielony motyw jest najbardziej kontarstujący, a co za tym idzie najbardziej czytelny + przypomina stare dobre terminale przemysłowe czy też wyświetlacze VFD.
Czarno-zielony motyw jest najbardziej kontarstujący, a co za tym idzie najbardziej czytelny + przypomina stare dobre terminale przemysłowe czy też wyświetlacze VFD.
Pokaż spoiler
To bliżej tego co pokazałeś by była wersja biała gdyby istniała xD
Pytanie też czy będzie druga tura, bo teoretycznie, któryś motyw powinien dostać 50% lub więcej głosów, żeby uznać to za większość, bo jak np. odpadną kolory, na które ktoś głosował to wtedy by wybierał, który lepszy między dwoma dominującymi.
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2020-11-10 22:27:00)
Jedna, zmiana w 5 min.
Więcej, dodatkowe buttony do zmiany, nowe rekordy w bazach danych (zapisują aktualnie wybraną przez użytkowników), aktualizacje wszystkich istniejących, testy itd.Pewnie trochę tu przesadziłem, ale tak to mniej więcej wygląda.
Przecież opcja zmiany wyglądu jest już zaimplementowana w silnik forum.
Ostatnio edytowany przez PaganMuffin (2020-11-11 04:08:43)
Tak, można dodać dwa nowe style, jeśli oba są/będą używane
Imperare sibi maximum est imperium