Nie jesteś zalogowany.
Będziecie może tłumaczyć film z pięcioraczek?
Tak, ale czekam na wersję NDK. Ogólnie Tecik robił z wyprzedzeniem już TS do ENG fansuba, z którego chcę skorzystać zamiast CR.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2023-05-05 17:57:31)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wiem, że tutaj onlajnowo raczej mało się tutaj patrzy, ale warto napisać... chyba.
Dziś w nocy CDA prawdopodobnie zaliczyło "rollback" (cofnięcie stanów do 30 maja, przynajmniej na części kont), więc proszę na razie nie zgłaszać "niedziałających uploadów", bo powinny wrócić.
Oprócz serii na grafikach dojdzie jeszcze: 9) Genjitsu no Yohane: Sunshine in the Mirror, bo dziś przyjęliśmy nowego tłumacza.
Wstępnie ustaliłem, że będzie też dalej robił Pryncypałki.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2023-06-28 15:43:43)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Mało prawdopodobne, ale zapytam - Twoja Mała Japonia (wbijam.pl) zakończyła działalność. Nie przejelibyście od niego tłumaczenia One Piece'a? Jesteście moim zdaniem najlepszą grupą fansuberską w Polsce, a teraz One Piece zmierza do finału - przyjemnie byłoby go obejrzeć z najlepszymi napisami.
Siemka. Tak patrzę i patrzę w ten temat, to i ja się podkleję. Jak tam wygląda sytuacja z Kaguyą i Rikei? Widzę ludzie pytają, jakiś pozytywny odzew jest z waszej strony, a w odcinkach dalej tak samo. Myślałem, że Kaguya w miarę możliwości wyjdzie, bo zacne anime, a co do Rikei, to założyłem, że pewnie wyjdzie jak pierwszy sezon. Kto czekał, ten wie, że doktorkowie też tak do połowy sezonu było w miarę wypuszczane. Potem z pół roku luki (+ -) i seria została dociągnięta do końca. Dlatego fajno byłoby, jakby w tym przypadku prognozy wskazywały choć podobnie (mimo, że przerwa jest już znacznie dłuższa). To tyle z proźby o rozeznanie tematu co do tych dwóch serii. Pewnie ludzie długo będą męczyć bułę, ale ja tam się nie dziwię.
I pytanie do Kamiyana. Zassałem Kingdoma i jest zamiar jego obejrzenia, pytanie tylko, co to się stało, że w czwartym sezonie są pierwsze 7 odc i potem 24?
Od jakiegoś czasu można oglądać na naszym archiwum anime. Jakość powinna być lepsza niż na cda, ale jakoś bardzo nie porównywałem, więc możecie się wypowiedzieć. Zostawiam linka.
Mało prawdopodobne, ale zapytam - Twoja Mała Japonia (wbijam.pl) zakończyła działalność. Nie przejelibyście od niego tłumaczenia One Piece'a? Jesteście moim zdaniem najlepszą grupą fansuberską w Polsce, a teraz One Piece zmierza do finału - przyjemnie byłoby go obejrzeć z najlepszymi napisami.
Nikt u nas tego nie ogląda. Softsuby chyba są od Fuji.
I pytanie do Kamiyana. Zassałem Kingdoma i jest zamiar jego obejrzenia, pytanie tylko, co to się stało, że w czwartym sezonie są pierwsze 7 odc i potem 24?
W trakcie wychodzenia 4 sezonu zacząłem czytać mangę. Jestem jakieś 300 rozdziałów do przodu względem anime.
No i krótko mówiąc... odechciało mi się to oglądać, bo anime to zasadniczo 1:1 panel w panel z manga. Taka manga w ruchu.
Choć może wrócę do tego jeszcze, ale nie obiecuję.
A odcinek 24 jest, ponieważ przez tydzień nie było go po angielsku, więc zrobiłem wyjątkowo, żeby chociaż po polsku był.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2023-07-02 22:10:44)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kiedy pojawią kolejne odcinki Love Live?
Szczerze? Za jakiś czas (coś koło sierpnia), ponieważ nadganiam oglądanie bajek z poprzedniego sezonu.
Szczerze wątpię w to ale nie zasszkodzi spytać będzie może tłumaczyć trzeci film Princess Principal Crown Handler?
Szczerze wątpię w to ale nie zasszkodzi spytać będzie może tłumaczyć trzeci film Princess Principal Crown Handler?
Wpierw trzeba było by przetłumaczyć dwójkę.
Tak.
Można w najbliższym czasie spodziewać się ostatniego odcinka Golden Kamuy?
Tak.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Reporciki na CDA nie dają żyć, więc jesteśmy zmuszeni przejść całkowicie na pliki prywatne (bez folderów) w jakichś 85% wydawanych. Głównie oznacza to tyle, że przyzwyczaicie się do klikania w linki z Discorda, Fejsa czy z zewnętrznych stron, które kopiują nasze linki. Zasadniczo koniec z oglądaniem bezpośrednio z konta CDA z wyjątkiem pojedynczych serii Kadokawy, TOHO czy Twin Engine, których jeszcze nie ruszają (pewnie kwestia czasu). Dotychczas wywalone uploady zostaną uzupełnione w ten weekend. - takie tam mniej więcej info...
Czy może dokończycie pierwszy sezon Nier?
Tak, wiem. Dlatego się pytam czy oglądać czy czekać?
Planujecie tłumaczyć Suzume no Tojimari?
Planujecie tłumaczyć Suzume no Tojimari?
Leciało w kinach i nikt nie ma w planach tego tłumaczyć.
Czy Peter Grill to Kenja no Jikan S2 będzie dokańczane?
Wątpliwe, gdyż tłumacz przeszedł na emeryturę, jeżeli rozchodzi się o standardowe bajki...