Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13
Dodali brakujące napisy do 92 odcinka 5 sezonu "My Hero Academia". Więc chyba do kompletu brakuje nam napisów do OVA5 z 4. sezonu.

Jestem w trakcie oglądania 2 partu Black Clover i powiem że napisy wymagają korekty bo czasami są literówki, czasami brak dialogu, a coś jest zepsute bo jak rozmawiają na raz 2 osoby to albo jeden z nich jest pominięty albo wyświetla się dialog jednej osoby, za chwilę drugiej przez co napisy na chwilę się rozjeżdżają zamiast pojawić na górze ekranu jak mówią we dwóch na raz. Lub jak się wyświetla jakiś napis po japońsku to też się na chwilę rozjeżdżają. Przykładowo proszę sobie włączyć odcinek 67 w czasie 03:37 bo nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem.
Jestem w trakcie oglądania 2 partu Black Clover i powiem że napisy wymagają korekty bo czasami są literówki, czasami brak dialogu, a coś jest zepsute bo jak rozmawiają na raz 2 osoby to albo jeden z nich jest pominięty albo wyświetla się dialog jednej osoby, za chwilę drugiej przez co napisy na chwilę się rozjeżdżają zamiast pojawić na górze ekranu jak mówią we dwóch na raz. Lub jak się wyświetla jakiś napis po japońsku to też się na chwilę rozjeżdżają. Przykładowo proszę sobie włączyć odcinek 67 w czasie 03:37 bo nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem.
Podeślij wszystkie możliwe szczegóły - nr odcinka, czasówka, jeśli jest takich kwiatków więcej. Im "bogatsze" zgłoszenie, tym lepiej.
Pozdrawiam!
Mangas
Chodzi głównie o to że jak mówią 2 osoby na raz to powinni poprawiać to żeby dialogi były i na dole i u góry, bądź jak są japońskie napisy to się polskie nakładają na nie zamiast wyświetlać się u góry, albo przez nie opóźniają sie na chwile dialogi. Największy problem jest w wspomnianym 67 odcinku bo jest duże opóźnienie w tym fragmencie ok. 1 minuta, co wspomniałem. We wcześniejszych odcinkach dośc problemów nie było po za literówkami. A skończyłem oglądać na tym 67 odcinku.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13