Nie jesteś zalogowany.
Witam! Pobrałem napisy do Rurouni_Kenshin, ale kompletnie nie wiem nyaa jaką wersję mam pobrać (w synchro nie ma podpowiedzi).
Jeśli ktoś wie jak mi pomóc to bardzo bym o ową pomoc prosił!
jeżeli chodzi o napisy DanteBanKai to widzę że robił pod wersję DVD i myślę że napisy powinny pasować do 99% wydań bazujących na DVD możesz spróbować np z tym wydaniem https://nyaa.si/view/970617, po 40 epku widzę że napisy są tylko od DraxDraco i są do wersji a4e (niestety nie wiem czy to wersja dvd może ktoś inny będzie wiedział, ale jeżeli to wydanie bazowało na dvd to napisy też powinny pasować do wersji dvd)
Zawsze masz też Rurouni na Netflixie z polskimi napisami.
Nie wiedziałem, że jest na netflixie. Dziękuję bardzo!! (W końcu zrobie z netflixa użytek xd)
z Rurouni Kenshin i tak najlepsze sa OVA
ara ara...
jeżeli chodzi o napisy DanteBanKai to widzę że robił pod wersję DVD i myślę że napisy powinny pasować do 99% wydań bazujących na DVD możesz spróbować np z tym wydaniem https://nyaa.si/view/970617, po 40 epku widzę że napisy są tylko od DraxDraco i są do wersji a4e (niestety nie wiem czy to wersja dvd może ktoś inny będzie wiedział, ale jeżeli to wydanie bazowało na dvd to napisy też powinny pasować do wersji dvd)
Tak z czystej ciekawości sprawdziłem subka od DraxDraco na 45ep wersji pod DVD od [RUELL-Next], jeżeli inne wersje pod DVD są takie same, to potrzebne będzie przesunięcie o ok. 2s w drugiej połowie każdego epka, to ze względu na brak przerywnika/wstawki/fanserwisu.
Ostatnio edytowany przez roobalek (2019-01-09 05:03:32)
Tak z czystej ciekawości sprawdziłem subka od DraxDraco na 45ep wersji pod DVD od [RUELL-Next], jeżeli inne wersje pod DVD są takie same, to potrzebne będzie przesunięcie o ok. 2s w drugiej połowie każdego epka, to ze względu na brak przerywnika/wstawki/fanserwisu.
pewnie a4e to była jakaś wersji tv z wyciętym fragmentem po openingu (8-10 sekund o sponsorach), dlatego prawie pasuje xD na upartego nie trzeba by było nawet tykać napisów, jak się używa mpc-hc to można w locie sobie przesuwać napisy przez przyciski F1 i F2, więc tragedii by nie było