Nie jesteś zalogowany.
Czy moze ktos przetlumaczyc [Leopard-Raws] Motto To Love-Ru - 12 END (MX 1280x720 x264 AAC) bo tylko do tego odcinka nie ma napisow. a ten odcinek wyszedl juz jakis czas temu.
Ostatnio edytowany przez kyuubi100 (2011-01-23 11:39:51)
Ja chciałem ponowić prośbę Runaway o napisy do Mitsudomoe Zouryouchuu. Wyszły już 3 odcinki, a niema jeszcze napisów.
Podpisuję się pod prośbę ~LantisA
Bardzo bym chciał napisy do 2nd serii Mitsudomoe ;3
Ja również się podpisuje, bo anime genialne xD
Nie wiem czy była już prośba ,ale napisy do Mobile Suit Gundam 00 A_wakening_of_the_Trailblazer do tego filmu by sie przydały.
Nie wiem czy była już prośba ,ale napisy do Mobile Suit Gundam 00 A_wakening_of_the_Trailblazer do tego filmu by sie przydały.
Ziew... troszkę wyżej post nr #4776 i ew następny... Oo
ja bym chciał Majora ;d
Witam w ekipie. To jeden z tytułów, na który najbardziej wyczekuje od lat XD. 4 sezon jako nasz zbawca tłumaczy grupa lol-ten, ale wydaje jako softsuby, ale chyba nadal jest problem z korektorem, bo są długie odstępy pomiędzy wydawaniem koleinach odcinków. Obecnie jest 6 odcinków http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=256108
Pewnie nikt nie tłumaczy z ważywszy, że mało kto ma jakiekolwiek pojęcie o baseballu
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down - tyle lat czekania, a problemem były angielskie suby. Grupa GotWoot ostro wzięła się za projekt, więc pewno ukaże się całość. Pytanie tylko czy, ktoś zechce wziąć się za to i przetłumaczyć na naszą rodzimą mowę. Tyle się naczekałem więc pewno tak obejrzę po ang, ale miło by było mieć polskie suby.
http://img7.anidb.net/pics/anime/11645.jpg
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down - tyle lat czekania, a problemem były angielskie suby. Grupa GotWoot ostro wzięła się za projekt, więc pewno ukaże się całość. Pytanie tylko czy, ktoś zechce wziąć się za to i przetłumaczyć na naszą rodzimą mowę. Tyle się naczekałem więc pewno tak obejrzę po ang, ale miło by było mieć polskie suby.
Ja tam mam polskie suby od dawna
Seria jest na licencji Anime Gate, 1 sezon wyszedł niedawno, a drugi też za pasem. Kupisz sobie pl wydanie, tylko stówka.
Tak, robiłem do tego korektę i timing, więc tłumaczenie jest zjadliwe.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2011-01-24 18:51:35)
Drugi też na licencji? Super nie ma to jak licencja :/
Ja tam mam polskie suby od dawna
Seria jest na licencji Anime Gate, 1 sezon wyszedł niedawno, a drugi też za pasem. Kupisz sobie pl wydanie, tylko stówka.
Tak, robiłem do tego korektę i timing, więc tłumaczenie jest zjadliwe.
Nie załapałem, robiłeś korektę 1 czy 2 sezonu? Zresztą nie ważne bo subów tak nie będzie :/
Drugi też na licencji? Super nie ma to jak licencja :/
bodzio napisał:Ja tam mam polskie suby od dawna
Tak, robiłem do tego korektę i timing, więc tłumaczenie jest zjadliwe.Nie załapałem, robiłeś korektę 1 czy 2 sezonu? Zresztą nie ważne bo subów tak nie będzie :/
1 i 2. Dlatego pisałem, że suby mam od dawna
Animu sobie kupisz, jak będzie w sklepie, jeśli chcesz po polskiemu xD
Taa, tłumaczenie od Gejta. Ja(pewnie inni też) pozostaną przy subach Freemana.
_KiRA napisał:Jak nikt nie podawał to przydałyby się porządne suby do kinówki Gundam 00.
Subków do kinówki możecie spodziewać się po niedzieli ^ ^
Mamy środę wieczór ,a napisów do kinówki jak nie było tak nie ma kiedy będą??
"Po niedzieli" to może być równie dobrze piątek. Jizaz.
tak nieśmiało zapytam...
czy ktoś będzie próbował tłumaczyć Superświnkę ? Miło by było obejrzeć coś innego, głupiego (i znanego z TV), tak dla odskoczni...
Spójrz na dół - tylko 4ep/51 po angielsku.
Pamiętam, że jeszcze na ANFO ktoś szukał wersji do tłumaczenia, ale sprawa ucichła.
Nie wiem czy już ktoś o to prosił, jeśli tak to sory.
Ja bym prosił o przetłumaczenie: "Uchuu Senkan Yamato: Fukkatsu-hen", angielska nazwa: "Space Battleship Yamato: Resurrection"
jest to anime 135 minutowe jeden ep.
Opis anime:
Życie to nie film, to jest wojna, musicie zabijać inaczej nie przeżyjecie...