Nie jesteś zalogowany.
Dodatkowy 13 odcinek Sengoku Basara 2.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jestem ciekaw, czy ktoś zajmuje się już tłumaczeniem na język polski napisów do Rebuild of Evangelion 3.0
Ponieważ napisy angielskie są już zrobione w 90% i można je obejrzeć tutaj:
https://github.com/eva3/Evangelion--3.0 … RANSLATION
Pomyślałem, że ci, którzy chcą się tym zająć nie wiedzą o tym a to mogło by im w znacznym stopniu pomóc, byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by mi napisał, czy i jaka grupa chce się za to wziąć i czy wyrobili by się na premierę wersji dvd, hahaha
Dzięki
Obejrzałem dzisiaj 6. odcinków Uchuu Senkan Yamato 2199(ova). Czuć w tym anime moc. Ktoś podejmie się tłumaczenia tego anime? Seba raczej zrezygnował - pół roku chyba minęło od ostatnich napisów.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
i czy wyrobili by się na premierę wersji dvd
A wiadomo chociaż kiedy ona będzie? Bo szukałem o tym informacji i jakoś nic nie znalazłem...
GG: 1677958
No, nie ale znając życie gdzieś za około 6-7 miesięcy, maj czerwiec 2013
Czy ktoś ma w planach przetłumaczenie One Piece: Episode of Nami - Koukaishi no Namida to Nakama no Kizuna ?
Czy ktoś ma w planach przetłumaczenie One Piece: Episode of Nami - Koukaishi no Namida to Nakama no Kizuna ?
Na onepiecenakama.pl jest przetłumaczony.
http://onepiecenakama.pl/articles.php?article_id=1611
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-11 20:40:49)
http://onepiecenakama.pl/news.php?readmore=815
Samych napisów nie ma, ale spróbuj pomęczyć autorów, to może się zlitują.
Nick na ANSI: bobek784v2
dzięki bobek i marek2fgc za info oraz za linki =D
Ostatnio edytowany przez LeszczuNico (2012-12-11 23:35:14)
mógłbym poprosić o przetłumaczenie dalszych odcinków 3 serii bakuman, ponieważ, jak dotąd wyszło już 11 odcinków, a na stronie jest tylko niestety 6.
Byłbym bardzo wdzięczny za dalsze tłumaczenie, bo bardzo lubię ta serie ^ ^.
Jak poprawisz interpunkcję, pisownię, to może... Poza tym są robione, ale nie spodziewaj się ich za szybko (przynajmniej przed końcem emisji 3 sezonu Bakumana).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-19 16:56:39)
oj tam interpunkcja, nigdy za nią nie przepadałem, ale dzięki za odpowiedz ^ ^
SKET Dance napisy 72-77.
flash1 napisał:SKET Dance napisy 72-77.
Odcinki 72, 73 są w korekcie
Odcinek 74 robi się.Ciężko spojrzeć do informacji w profilu?
Czekaj, czekaj, to teraz każdy przed zadaniem pytania w tym temacie ma zaglądać na twój profil? Jaja sobie robisz?
Ty dulowaty userze!
Rudy102 napisał:flash1 napisał:SKET Dance napisy 72-77.
Odcinki 72, 73 są w korekcie
Odcinek 74 robi się.Ciężko spojrzeć do informacji w profilu?
Czekaj, czekaj, to teraz każdy przed zadaniem pytania w tym temacie ma zaglądać na twój profil? Jaja sobie robisz?
Ja zaglądam
Powinien spojrzeć w ten profil, bo tym pytaniem i tak złamał pierwszy punkt regulaminu tematu.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime