Nie jesteś zalogowany.
matiasmovie napisał:Czy ktoś pokusi się o przetłumaczenie:
-odcinka 5,5 Tengen toppa gurren lagannProszę:
Napisy.
thx za linka, widocznie cuś przeoczyłem
czyli zostają tylko index-tany + to co wcześniej kiedyś prosiłem
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2016-08-26 23:06:05)
Drugi sezon Akagami no Shirayukihime - nie ma napisów na ansi.
ps dostałem odpowiedź we właściwym temacie - poczekam
Ostatnio edytowany przez Candelabrro (2016-09-03 21:43:53)
Drugi sezon Akagami no Shirayukihime - nie ma napisów na ansi.
Były, ale autor napisów je skasował i przeniósł się z nimi na onliny
Candelabrro napisał:Drugi sezon Akagami no Shirayukihime - nie ma napisów na ansi.
Zatem czy ma ktoś te napisy w swoim archiwum i mógłby mi udostępnić?
max-kun napisał:Candelabrro napisał:Drugi sezon Akagami no Shirayukihime - nie ma napisów na ansi.
Zatem czy ma ktoś te napisy w swoim archiwum i mógłby mi udostępnić?
Wątpię by ktoś je miał, więc polecam napisać mejla z zapytaniem do autora- radekgames@onet.pl , a już ci udostępni napisy
Udostępni ktoś napisy do:
Baby Steps: 1/2sezon (są tylko napisy: s1 - 1-5; 12; 13; 18; 20-25; s2 - 1-3;)
Stara prośba
Ranma 1/2 ep 1-18 (sezon 1) - reszta jest
Capeta - 11+
Udostępni ktoś napisy do:
Baby Steps: 1/2sezon (są tylko napisy: s1 - 1-5; 12; 13; 18; 20-25; s2 - 1-3;)Stara prośba
Ranma 1/2 ep 1-18 (sezon 1) - reszta jest
Capeta - 11+
Po odcinki 1-18 odnośnie ranmy to pisz do Bodzia, ewentualnie zajrzyj tutaj: http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258396
wszystkiego się dowiesz. Jakbyś odcinków nie mógł pobrać, bo nikt by nie seedował to wrzucę te odcinki na jakieś "mega" (o ile bodziu się zgodzi, bo napisy są jego)
Pitbull01 odcinki wszystkie posiadam, chce tylko napisy, których nigdzie nie znalazłem, a przy takich klasykach warto mieć
Co do reszty napisów?
Pitbull01 odcinki wszystkie posiadam, chce tylko napisy, których nigdzie nie znalazłem, a przy takich klasykach warto mieć
Co do reszty napisów?
Możliwe, iż niedokładnie napisałem. Wstawki bodzia to hardsuby więc jedyne co, to mogę wrzucić odcinki wraz z wtopionymi weń napisami.
btw. mógłbyś porzucić skąd pobrałeś resztę odcinków?
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2016-09-06 21:32:32)
Będę wdzięczny za udostępnienie, bo same 0 xd Co do wiadomości napisałem na PW, napisy pobrałem z stronki.
Czekam na odpowiedź odnośnie reszty, do zobaczyska
Ostatnio edytowany przez maciejx (2016-09-12 16:37:08)
Witam, mam wielką prośbę o przetłumaczenie 6 ostatnich odcinków "Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans". Anime sie skonczyło pół roku temu, a jeszcze nie ma wszystkich odcinków; a po angielsku mam problemy ;/.
Tak więc prosiłbym bardzo :*
P.S Za miesiąc wychodzi kolejny sezon, więc mam nadzieje ze ktos bedzie go tłumaczył
Witam, mam wielką prośbę o przetłumaczenie 6 ostatnich odcinków "Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans". Anime sie skonczyło pół roku temu, a jeszcze nie ma wszystkich odcinków; a po angielsku mam problemy ;/.
Tak więc prosiłbym bardzo :*
P.S Za miesiąc wychodzi kolejny sezon, więc mam nadzieje ze ktos bedzie go tłumaczył
20-21 oddane po korekcie. Ostatnie 3 jeszcze nie skończyłem, ale na pewno przed 2. sezonem się pojawią.
Dziękuje Ci bardzo <3
Hejo czy byłby ktoś chętny przetłumaczyć napisy do serii Hatsukoi Monster? seria jest z letniego sezonu, dlatego piszę tutaj, a nie w wątku o obecnych sezonach seria z tego co widzę niedawno została skończona.
Z góry bardzo dziękuję za odzew
Hejo czy byłby ktoś chętny przetłumaczyć napisy do serii Hatsukoi Monster? seria jest z letniego sezonu, dlatego piszę tutaj, a nie w wątku o obecnych sezonach seria z tego co widzę niedawno została skończona.
Z góry bardzo dziękuję za odzew
Zapewne nikt, bowiem seria nawet jak na standardy szojkowe, to dno mułu + ta mega zachęcająca ocena na Myanimelist robi swoje
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-09-23 23:55:05)
A dobrze wiemy, że oceny na malu są mocno zawyżone.
Na anidb średnia ocena wyjątkowo niska. 3.92/10
Zin napisał:Hejo czy byłby ktoś chętny przetłumaczyć napisy do serii Hatsukoi Monster? seria jest z letniego sezonu, dlatego piszę tutaj, a nie w wątku o obecnych sezonach seria z tego co widzę niedawno została skończona.
Z góry bardzo dziękuję za odzewZapewne nikt, bowiem seria nawet jak na standardy szojkowe, to dno mułu + ta mega zachęcająca ocena na Myanimelist robi swoje
Oww nie wiedziałam że ma tak słabą ocenę :/ to trochę tłumaczy. Dzięki tak czy siak za odzew
"Kimi no Na wa" mógłby ktoś przetłumaczyć ;]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
"Kimi no Na wa" mógłby ktoś przetłumaczyć ;]
Podobno niedługo będzie tłumaczenie, ktoś się chwalił na kanale.