Nie jesteś zalogowany.
Tez poproszę o synchro do Prison School
Szukam synchro do [SallySubs] Overlord [BD 720p AAC]
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Szukam synchro do [FFF] Shokugeki no Souma [BD][720p-AAC]
Też podpiął bym się pod prośbę tudzież inny bdrip.
Szukam synchro do [SallySubs] Overlord [BD 720p AAC]
To ja podepnę się pod obydwa tytuły
A do Evangelion w BD ktoś ma suby?!
Oraz do dwóch sezonów Ghost in The Shell SAC
Ostatnio edytowany przez DeathNote83 (2016-10-22 10:54:33)
Szukam synchro do Onegai Teacher, Onegai Twins w wersji BD (DVD) albo przynajmniej w formacie .ass
Z góry dziękuję za pomoc
według listy Demonisa conajmniej jedno synchro do dvd ma
Link tutaj
według listy Demonisa conajmniej jedno synchro do dvd ma
Link tutaj
oki link otworzyłem i co wynika z tej tabeli?
Jak mi ona może pomóc?
pozdrawiam
Oki napisałem do Demonisa (chyba) i zobaczę co dalej
Ostatnio edytowany przez Candelabrro (2016-10-28 21:37:03)
matiasmovie napisał:według listy Demonisa conajmniej jedno synchro do dvd ma
Link tutajoki link otworzyłem i co wynika z tej tabeli?
Jak mi ona może pomóc?
pozdrawiam
Oki napisałem do Demonisa (chyba) i zobaczę co dalej
Jeżeli do tego Demonisa to dobrze.
Wygląda na to że do dobrego.
Odpowiedź otrzymałem (satysfakcjonującą oczywiście) - dzięki za wskazówkę i pomoc
W związku ze zbliżającą się premierą drugiego sezonu Ao no Exorcist nabrałem ochoty, aby obejrzeć pierwszy sezon po polsku.
Ma ktoś może synchro BD napisów od BUTAZARU do tego?
W związku ze zbliżającą się premierą drugiego sezonu Ao no Exorcist nabrałem ochoty, aby obejrzeć pierwszy sezon po polsku.
Ma ktoś może synchro BD napisów od BUTAZARU do tego?
Nawet nie chce się sprawdzić listy Demonisa co? Wysyłałem mu synchra do wielu serii które tu się pojawiły Ovelord, Egzorcysta, prison school, itp itd.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-10-30 18:53:20)
kuru napisał:W związku ze zbliżającą się premierą drugiego sezonu Ao no Exorcist nabrałem ochoty, aby obejrzeć pierwszy sezon po polsku.
Ma ktoś może synchro BD napisów od BUTAZARU do tego?Nawet nie chce się sprawdzić listy Demonisa co? Wysyłałem mu synchra do wielu serii które tu się pojawiły Ovelord, Egzorcysta, prison school, itp itd.
A tobie by się chciało? Te listy to są użyteczne, ale dla stałych bywalców.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
XxBhaalxX napisał:kuru napisał:W związku ze zbliżającą się premierą drugiego sezonu Ao no Exorcist nabrałem ochoty, aby obejrzeć pierwszy sezon po polsku.
Ma ktoś może synchro BD napisów od BUTAZARU do tego?Nawet nie chce się sprawdzić listy Demonisa co? Wysyłałem mu synchra do wielu serii które tu się pojawiły Ovelord, Egzorcysta, prison school, itp itd.
Ale skoro link jest na wierzchu parę postów wyżej, to czemu nie sprawdzić z ciekawości nawet?
@Edit
PS. Odpowiadając na twoje pytanie, to tak nie raz było że przeszukiwałem wszystko żeby znaleźć coś do konkretnej serii. A teraz aktualnie tego czego szukam nie ma ale mimo to staram się być na bieżąco, bo ścieżki które odkryłem w każdej chwili mogą się rozszerzyć i może znajdę to czego szukam. W co wątpię ale obserwuje cały czas.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-10-30 19:07:35)
Kamiyan3991 napisał:XxBhaalxX napisał:Nawet nie chce się sprawdzić listy Demonisa co? Wysyłałem mu synchra do wielu serii które tu się pojawiły Ovelord, Egzorcysta, prison school, itp itd.
Ale skoro link jest na wierzchu parę postów wyżej, to czemu nie sprawdzić z ciekawości nawet?
@Edit
PS. Odpowiadając na twoje pytanie, to tak nie raz było że przeszukiwałem wszystko żeby znaleźć coś do konkretnej serii. A teraz aktualnie tego czego szukam nie ma ale mimo to staram się być na bieżąco, bo ścieżki które odkryłem w każdej chwili mogą się rozszerzyć i może znajdę to czego szukam. W co wątpię ale obserwuje cały czas.
Byłem za leniwy, żeby przeczytać poprzednie posty i nie wiedziałem o liście
Edit:
Ok, mam już synchro
Edit 2"
Tylko że od RYUUTSURU TEIKOKU.
Ostatnio edytowany przez kuru (2016-10-30 22:02:07)
Tak a propos ja także dowiedziałem się o tej liście dopiero teraz i pewnie przejrzę swój dysk, czy nie warto o coś jeszcze poprosić Demonisa.
Tak a propos ja także dowiedziałem się o tej liście dopiero teraz i pewnie przejrzę swój dysk, czy nie warto o coś jeszcze poprosić Demonisa.
No i własnie chodziło mi o teraz, bo wcześniej faktycznie było by trudno wam znaleźć listę ale skoro parę postów był link i było napisane co to jest wiec trudno to przeoczyć dla tego napisałem tamtego posta wyżej.
Poszukuję synchro pod [SallySubs] Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Zoku [BD 1080p FLAC] bądź inny bdrip.