Nie jesteś zalogowany.
Rozumiem, życie ważniejsze
W sumie ja już jestem po 1szej serii ,ale jeśli byś dalej kontynuował tłumaczenie fajnie by było jeśli nawet to by był 1 odcinek tygodniowo .
Teraz jak przeczytałem to co napisałeś odpaliłem sobie kilka odc. z (jpn dubbingiem i ang subami) na Kissanime.ru i faktycznie tam nie ma gadającego komuptera "Dizzy".
@Pitbull01
Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie co nie tak jest z tym Beyblade Metal Master ?
Odpaliłem sobie odcinek po polsku z dubbingiem i znalazłem kilka odc. do 13 z polskimi subami i jpn dub ,ale odcinki w ogóle ze sobą nie mają nic wspólnego, o co tu chodzi ? xD
Edit:
Dobra na razie BB odpuszczam ,bo takiego mindfucka dostałem że szok ,więcej nie oglądam z polskim dubbingiem lub lektorem dobrze żę tylko ruszyłem 1szy odcinek BB metal mastaer i coś mi tu nie pasowało xD
Ostatnio edytowany przez light12 (2017-12-18 15:16:39)
Kto tłumaczy nowszego Arslan Senki (2015) w BD?
Podpinam się do prośby o Shokugeki no Souma OVA
Kiler dzięki za 5 ep do Origins. Fajnie by było dokończyć Gundam blood iron orphans drugi sezon :> : >??
ファンのファンのために
Kiler dzięki za 5 ep do Origins. Fajnie by było dokończyć Gundam blood iron orphans drugi sezon :> : >??
Diablo męcz
Tak w ogóle to chyba ktoś się do tego zgłaszał... Ale może zrezygnował.
Ktoś będzie może tłumaczył Nekopara OVA?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
Ktoś będzie może tłumaczył Nekopara OVA?
Połowa tłumaczenia już za mną. A jeszcze jest korekta, type, karaoke i QC. Powinna być do połowy stycznia o ile nikt z drużyny nie wystalluje
Dzięki za szybką odpowiedź.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
Ponawiam prośbę: Ookiku Furikabutte: Natsu no Taikai Hen
Czy mógłby ktoś przetłumaczyć Granblue Fantasy The Animation odcinek 14 [BDRip].
Najprawdopodobniej seria została porzucona na odcinku 8 - (czekałem na następne suby) znalazłem jakoś pozostałe odcinki 9-13
a ten 14 wyszedł chyba tylko na BD. Bardzo mi zależy.
Pozdrawiam w nowym roku
O to i ja bym przyłączył się do pytania kolegi wyżej
Czy mógłby ktoś przetłumaczyć Granblue Fantasy The Animation odcinek 14 [BDRip].
Najprawdopodobniej seria została porzucona na odcinku 8 - (czekałem na następne suby) znalazłem jakoś pozostałe odcinki 9-13
a ten 14 wyszedł chyba tylko na BD. Bardzo mi zależy.
Pozdrawiam w nowym roku
Męcz tu: [Hyouryuusha] Granblue Fantasy The Animation [A]
Projekt niby aktywny i niby miał być zakończony jakoś teraz.
@Edit: A z jakich źródeł znalazłeś te odcinki 9-13 to nie mam pojęcia, nawet boje się o tym myśleć. Ale cóż mógł byś mi je podesłać w razie czego.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-01 14:40:41)
@Edit: A z jakich źródeł znalazłeś te odcinki 9-13 to nie mam pojęcia, nawet boje się o tym myśleć. Ale cóż mógł byś mi je podesłać w razie czego.
Tam gdzie zwykle, klik. Czego się spodziewałeś?
XxBhaalxX napisał:@Edit: A z jakich źródeł znalazłeś te odcinki 9-13 to nie mam pojęcia, nawet boje się o tym myśleć. Ale cóż mógł byś mi je podesłać w razie czego.
Tam gdzie zwykle, klik. Czego się spodziewałeś?
No, no dla tego napisałem że się tego boje. Poza tym, to dziwne że owe napisy otrzymał. Ale do tego inny temat jest
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-01 15:20:19)
Tak jest, znalazłem odcinki na Chom..., wyglądają na dobra jakość ważą ok 250 mb/1odc - pobrałem stamtąd, ale jeszcze nie oglądałem, łudzę się nadzieją na napisy by można było je wykorzystać w wersji BDRip.
Pozdrawiam w nowym roku
PS Niestety taka jest już dola oglądacza, jeśli seria urywa się w połowie, albo troszkę dalej, i jest przerwa półroczna zakładam że jest źle i wtedy sprawdzam w innych źródłach - najczęściej poza "online"
Ostatnio edytowany przez Candelabrro (2018-01-01 18:04:17)
Witam coś ktoś ? Jest dostępnych 9 odcinków a miło było by zakończyć ten sezon.
Hayate no Gotoku! Cuties
Kożystając juz z okazji:
Ktoś coś może?
Ansatsu Kyoushitsu (2016) - Autor umarł.
Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi
Gekijouban Soushuuhen Overlord Move (1 Move jest.)
Ginga Kikoutai Majestic Prince
Date a Live -- Date a Live - Director's cut (BD) Więcej dodatkowych scen.
Pokaż spoilerPS. Gdybym chciał oglądać to na wbijaj, czy innym onlijcu to bym tu nie pisał i głowy nie zawracał.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-07 17:20:13)