Nie jesteś zalogowany.
Dzisiaj mam dla was kolejne odcinki Precure:
- 47 odcinek Kirakira Precure A La Mode
- 43 odcinek oraz 44 odcinek Futari wa Precure
Miłego oglądania
I jak z Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin, tym 13 odcinkiem i dodatkową sceną?
I jak z Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin, tym 13 odcinkiem i dodatkową sceną?
trochę brak chęci, a tak po za tym to po między linijkami o których wspomniałeś jest opening, a nie dodatkowa scena
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-01-22 01:03:32)
Dzisiaj mam dla was kolejne odcinki Precure:
- 48 odcinek Kirakira Precure A La Mode
- 45 odcinek, 46 odcinek oraz 47 odcinek Futari wa Precure
Miłego oglądania
Za tydzień skończę obie serie
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-01-22 00:51:03)
XxBhaalxX napisał:I jak z Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin, tym 13 odcinkiem i dodatkową sceną?
trochę brak chęci, a tak po za tym to po między linijkami o których wspomniałeś jest opening, a nie dodatkowa scena
Faktycznie wybacz mój błąd. 16:10-21:05 to będzie xD
Dialogue: 10,0:15:50.35,0:15:51.33,Default,Gu,0000,0000,0000,,Obiecuję!
Dialogue: 10,0:21:07.39,0:21:10.03,Default,Gu,0000,0000,0000,,Wybacz najście, Księżniczko Chamille.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-29 15:24:45)
redincall napisał:XxBhaalxX napisał:I jak z Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin, tym 13 odcinkiem i dodatkową sceną?
Faktycznie wybacz mój błąd. 16:10-21:05 to będzie xD
Dialogue: 10,0:15:50.35,0:15:51.33,Alderamin - Dialog,Gu,0000,0000,0000,,Przysięgam!
Dialogue: 10,0:21:07.39,0:21:10.03,Alderamin - Dialog,Gu,0000,0000,0000,,Przepraszam za najście, Wasza Wysokość.
Gdy będę mieć wolną chwilę, lub jak będę chciał odpocząć od Precure to zrobię to
Dzięki za nadzieje będę czekał
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2018-01-29 15:23:58)
Dzisiaj mam dla was ostatnie odcinki dwóch serii Precure:
- 49 odcinek Kirakira Precure A La Mode
- 48 odcinek i 49 odcinek Futari wa Precure
Miłego oglądania
Dobra skoro zakończone to nareszcie mogę przetetować te bajki.
Dobra skoro zakończone to nareszcie mogę przetetować te bajki.
Mam nadzieję, że ci się spodobają, a jak nie to trudno
W końcu mam okazję obejrzeć "PreCure" z polskimi napisami Mam nadzieję, że przetłumaczysz też następne serie
W końcu mam okazję obejrzeć "PreCure" z polskimi napisami Mam nadzieję, że przetłumaczysz też następne serie
Taki mam zamiar
Dziękuję za Yuuki Yuunę! ^-^
Dziękuję za Yuuki Yuunę! ^-^
Proszę
Sorki, że odcinki spóźnione, ale byłem chory.
Mam dzisiaj dla was dwie nowe serie:
- Hug tto! Precure
Nono Hana jest uczennicą z 2 klasy gimnazjum, która chce być gorącą i stylową panienką. Zawsze przybiera piękny uśmiech i uwielbia szukać ekscytujących rzeczy. Pewnego dnia Hana poznaje dziecko o imieniu Hug-tan i jej strażniczą wróżkę o imieniu Harry, która spadła z nieba. W tej samej chwili nagle pojawiła się zła organizacja "Mroczne Jutro"! Siłą próbują odebrać Hug-tan Mirai Crystal! Aby chronić Hug-tan, Hana chce zrobić coś, aby jej pomóc, a jej życzenie zostaje spełnione, gdy zdobywa Mirai Crystal i przemienia się w Cure Yell. Świat przepełniony jest Tomorrow Powerer, która jest mocą tworzenia wspaniałego jutra, która krystalizuje się w Mirai Crystals. Jeśli zostaną skradzione, przyszłość wszystkich przestanie istnieć. Aby chronić Hug-tan i przyszłość wszystkich, Cure Yell zrobi wszystko, co w jej mocy!
I drugi sezon Futari wa Precure, czyli Futari wa Precure: Max Heart
Odcinki: Pierwszy i Drugi
Miłego oglądania
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-02-06 23:55:53)
Zrobiłem aktualizację 1 i 2 odc Futari wa Precure: Max Heart. Jest to niemiecka wersja, ale miała wgrane czasy, więc nie muszę ich już ustawiać. Są tam też wgrane napisy do op i ed, ale postarałem się jak mogłem zakryć je.
Są też nowe docinki:
- 3 odcinek Futari wa Precure: Max Heart
- 2 odcinek Hug tto! Precure
Miłego oglądania
@XxBhaalxX mam dla ciebie dobrą wiadomość. 13 odcinek Nejimaki Seirei Senki został zaktualizowany z wersją BD z dodatkową sceną. Dzięki, że czekałeś na nią.
Może inni też są zadowoleni z tej wiadomości. (Mam nadzieję )
Ostatnio edytowany przez redincall (2018-02-12 13:31:58)