Nie jesteś zalogowany.
Hej!
Jesteśmy małą, starającą się i ciągle rosnącą grupą.
Jeśli kogoś zainteresowaliśmy to mamy otwartą rekrutację, i myślę że jak na ludzi którzy wydają też na onlajny potrafimy ciut więcej niż google tłumacz, a no i chętnie przyjmiemy krytykę więc warto komentować to poprawimy błędy. ;3
Zapraszamy na Discorda!
Aktualny skład:
AKTYWNE
- Ansatsu Kyoushitsu: Deai no Jikan
- Ansatsu Kyoushitsu (TV)
- Ansatsu Kyoushitsu (TV) 2nd Season
ZAKOŃCZONE:
Ostatnio edytowany przez pansiemanko (2021-01-09 00:17:25)
Odcineczek 6 Jujutsu Kaisen dostępny! :3
Ale że on tam tak goły siedzi? Screenek na zachęte ;3
Ostatnio edytowany przez pansiemanko (2020-11-07 22:17:23)
Zapraszamy na 8. odcinek Jujutsu Kaisen
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-11-21 02:47:16)
Zapraszam na 8. odcineczek inu to neko!
Łapcie obrazek na zachętę
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-11-21 04:32:59)
Odcinek 07 Adachi to Shimamura dostępny na ANSI!
Zapraszamy na naszego DC Zaprawy
Miłego seansu!
Kochani, właśnie wleciał 8. odcinek Śpiącej Księżniczki!
Zapraszam serdecznie do oglądania, łapcie ss na zachętę
P.S. Nie zapomnijcie o discordzie zaprawy
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-11-25 01:24:23)
Hejo! Tu znowu wasz ukochany irytujący korektor! Właśnie wleciał 8. odcinek noblesse. Zapraszamy serdecznie do oglądania, także na naszego Discorda
A! Zapomniałbym, łapajta screena na zachętę
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-11-26 01:57:12)
Witajcie drodzy ludzie(?). No dobra, oglądacze animu, o ile to kogoś interesuje ( ), to zapraszam na 9. odcinek dżudżutsu
btw koledzy jeszcze discord
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-11-28 03:18:52)
Witajcie, witajcie obywatele ansi, niniejszym ogłasza się, że odcinek nr 10. właśnie wleciał, na tężę stronę! (od razu zaktualizowany, bo brzydko coś wyglądało :biblethump:)
No, to ten, łapcie zaproszenie na discorda.
Aha, oczywiście, screen na zachętę.
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-12-05 06:33:00)
Zaliczyliśmy lekki poślizg ale czasem tak bywa.
Odcinek ósmy Shimamury już na ANSI.
Zapraszamy na budowlanego ]DC Zaprawy
Miłego seansu!
Ostatnio edytowany przez StarAnime (2020-12-05 22:05:13)
Siemacie? Właśnie wleciał 1. odcinek SnK z sezonu czwartego!
Trzymajcie graficzkę na zachętę i nie zapomnijcie o naszym DSC
Cóż... Braki w personelu, chyba? Przy okazji, w informacji zwrotnej dostałem 2 błędy. (nie licząc wielokropków, ponieważ dopiero zaczynam tłumaczenie, wcześniej robiłem tylko korektę)
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2020-12-07 20:12:02)
Cóż... Braki w personelu, chyba? Przy okazji, w informacji zwrotnej dostałem 2 błędy. (nie licząc wielokropków, ponieważ dopiero zaczynam tłumaczenie, wcześniej robiłem tylko korektę)
No to bez korekty i już. To trochę komicznie wygląda. Sztuczne tworzenie ekipy, której nie ma. Myślę o tych napisach, klik, żeby nie było.
Fraxes napisał:Cóż... Braki w personelu, chyba? Przy okazji, w informacji zwrotnej dostałem 2 błędy. (nie licząc wielokropków, ponieważ dopiero zaczynam tłumaczenie, wcześniej robiłem tylko korektę)
No to bez korekty i już. To trochę komicznie wygląda. Sztuczne tworzenie ekipy, której nie ma. Myślę o tych napisach, klik, żeby nie było.
To miało być właśnie w formie żartu :3 Jednak jak jest trochę luzu to przyjemniej się pracuje prawda? Zwłaszcza że wyszły naprawdę przyzwoicie (^_ ^)
Cóż... W końcu jestem korektorem, to chyba umiem w język polski
A i poza tym, ekipa jest i o to nie musisz się martwić, bo trochę to było niemiłe, powoli się rozrastamy personel się zwiększa, i jakby korekta do tego była potrzebna to by się znalazła.
A i poza tym, ekipa jest i o to nie musisz się martwić, bo trochę to było niemiłe, powoli się rozrastamy personel się zwiększa, i jakby korekta do tego była potrzebna to by się znalazła.
Czyli jej nie było, to po co na siłę wypisywać?
Uznam, że to było dla żartu, a wiadomo, ze powtarzane nie śmieszą, więc ponownie się nie pojawią. Powodzenia. Coś tam wypisałem, bo z ciekawości przeglądałem